Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Практика дистанційного навчання у КЗ «Широківський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ»

Дата: 07.05.2020 14:52
Кількість переглядів: 294

Фото без описуВже третій місяць в рамках карантину здобувачі освіти,  вчителі КЗ «Широківський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» працюють за дистанційною формою навчання. Батьки стали рівноправними партнерами, помічниками своїх дітей в опануванні нових знань.

         Дистанційне навчання у закладі організовано за допомогою платформи гуглклас. До такої організації були залучені вчителі та більшість учнів. Інша частина школярів отримувала інформацію через месенджер, вайбер.  Вчителі створюють тести у гуглформі, дають завдання  учням з інструкціями, поясненнями, прикріплюють посилання на веб-сайти, дають відеоуроки, онлайнтести, розробки своїх матеріалів, пропонують презентації, творчі роботи, онлайн проєкти.

         Пройдено вже значний шлях від сприйняття інформації до її розуміння, запам’ятовування, відтворення, використання  навчального матеріалу на різних рівнях. Всім учасникам такого навчально-виховного процесу поступово стає зрозуміло, що дистанційне навчання - це хоч нелегкий, але цікавий і корисний процес, процес сталого розвитку, продуктивної соціальної комунікації у непростих умовах карантину.

         У травні виходимо на фінішну пряму. Повідомляємо, що навчальний рік закінчиться в нашому закладі в дистанційних умовах відповідно до раніше затвердженої структури, а саме, 29 травня. Для того, щоб об’єктивно оцінити знання, уміння і навички учнів в  КЗ «Широківський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ»                  укладено гнучкий графік дистанційних перевірочних та контрольних робіт за ІІ семестр. Звертаємо також  увагу школярів та батьків на те, що   підсумкове оцінювання навчальних досягнень учнів за ІІ семестр та за рік буде проведено враховуючи очне навчання впродовж січня-березня та  результатів оцінювання з використанням технологій дистанційного навчання за другий семестр, результатів підсумкових контрольних робіт.

         А ще впевнені, що результат дистанційного навчання буде залежити від  позитивного настрою, ефективного навчання, злагодженості наших дій, зосередженості та витривалості. Всім успіхів у дистанційному навчанні!

                                                                       Адміністрація закладу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь