A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Проєкт допомоги літнім людям Rozetka, фонду “Життєлюб” у Веселівській громаді.

Дата: 28.04.2020 11:22
Кількість переглядів: 709

Фото без описуROZETKA, «Нова пошта» та фонд «Життєлюб» за підтримки міських адміністрацій та соціальних служб запустили проєкт допомоги літнім людям.

Проєкт стартував у трьох містах: Києві, Дніпрі та Львові. Відтепер він діє також у Кременчуці, Новій Каховці, Малині, Харкові, Городні Чернігівської області, Чорткові, Борисполі, Вінниці, Генічеську, Веселому (Запорізької області), Кам’янці Черкаської області та Торецьку Донецької області.

У цей складний час багато пенсіонерів залишилися без змоги забезпечити себе найнеобхіднішими речами. Тому «підвішений» пакет — це набір базових продуктів для людей похилого віку, що входять до найбільш вразливої до коронавірусу категорії.

Веселівська селищна рада висловлює щиру подяку компаніям-учасникам проекту: Rozetka — Нова пошта — Благодійний фонд “Життєлюб” за представлену допомогу у вигляді 200 продуктових наборів, які надійшли до Веселівської селищної громади (смт. Веселе Запорізької області 17.04.2020). А також висловлюємо подяку соціальним працівникам КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради, які доставляють набори базових продуктів людям поважного віку.

 Завдяки проєкту тисячі пенсіонерів України зможуть залишатися вдома і не наражати себе на небезпеку, виходячи надвір. Як тут не згадати вислів Івана  Франка: «Життя людини до тих пір має цінність, поки вона може допомагати іншим!».

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь