A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

Дата: 21.04.2020 08:20
Кількість переглядів: 337

Фото без описуМелітопольські та веселівські підприємці сплатили до місцевих бюджетів 27,4 мільйони гривень єдиного податку

 

За січень - березень 2020 року до місцевих бюджетів Мелітопольщини та Веселівщини від фізичних осіб - підприємців надійшло 27 мільйонів 359 тисяч гривень єдиного податку. Як повідомив начальник Мелітопольського управління Головного управління ДПС у Запорізькій області Валерій Літинський, рівень надходжень перевищив минулорічний більше, ніж на 2 мільйони або на 8,1 відсотки.

Зокрема, суб'єкти малого і середнього підприємництва м. Мелітополя поповнили місцеву скарбницю на 22 мільйони 575,5 тисяч, фізичні особи - підприємці Мелітопольського району спрямували до бюджетів громад 3 мільйони 465 тисяч, Веселівського району –  1 мільйон 318,5 тисяч гривень.

Станом на початок квітня в м. Мелітополі, Мелітопольському та Веселівському районах зареєстровано 10868 фізичних осіб-підприємців, з них 8747 провадять свою діяльність у м. Мелітополі, 1426 – в Мелітопольському районі та 695 – у Веселівському районі. Із загальної кількості зареєстрованих фізичних осіб – підприємців 6871 або 63,2 відсотки перебувають на спрощеній системі оподаткування та сплачують єдиний податок.

 

 

Суб’єкти господарювання Мелітопольщини та Веселівщини спрямували до держбюджету більше 63 мільйонів ПДВ

 

За перший квартал поточного року мелітопольські та веселівські суб'єкти господарювання сплатили до державного бюджету 63 мільйони 224,5 тисяч гривень податку на додану вартість. Суб’єкти господарювання збільшили сплату ПДВ, порівняно з показниками аналогічного періоду минулого року, майже на 3 мільйони або на  4,8 відсотків. Про це повідомив начальник Мелітопольського управління Головного управління ДПС у Запорізькій області Валерій Літинський.

При цьому, платники м. Мелітополя забезпечили 39 мільйонів 51,8 тисячу гривень, представники бізнесу Мелітопольського та Веселівського районів спрямували до державного бюджету 12 мільйонів 748,2 тисячі та 11 мільйонів 424,5 тисяч гривень ПДВ відповідно.

Станом на 1 квітня  2020 року в Мелітопольському управлінні Головного управління ДПС у Запорізькій області перебуває на обліку 989 платників ПДВ, з них 795 юридичних осіб і 194 фізичних осіб-підприємців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь