Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Дякуємо за благодійну допомогу!

Дата: 17.04.2020 12:58
Кількість переглядів: 587

Фото без описуМагазин  “АТБ” разом з Міністерством соціальної політики України, у зв’язку з карантином, підтримали незахищені верстви населення  і Веселівської громади.

Так було надано 87 продуктових наборів для наших мешканців. Підтримав цю благодійну акцію і наш депутат Чупина В.В., який доставив пакунки до КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради.
У набір входить: крупи, макарони, цукор, сіль, рослинна олія,чай, лимони та багато іншого.
Доставкою продуктових наборів займаються соціальні працівники  комунальної установи «Центр соціальних послуг» ВСР. Через карантинні заходи, соціальні працівники ще більш приділяють уваги і  турботи  своїм підопічним, адже саме останні знаходяться в зоні ризику.  

За ініціативи селищного голови Петра Кіяшка разом із активом Ради втеранів, та завдяки підтримки фермерів, підприємців та небайдужих мешканців нашої громади: Акімова О.А., Латковського А.М., Брегеди О.П., Стогній Р.О., Василенка В.І., ТДВ "Веселівський завод сухого знежиреного молока" закуплено Паски, які було освячено Протоіреєм Храму в ім'я Казанської ікони Божої Матері Олександром Мурашко та роздано мешканцям поважного віку нашої громади із побажаннями міцного здоров'я, а також наголошено їм про необхідність дотримуватись умов карантину.

Тож, хочемо висловити слова вдячності всім причетним до даної благодійної акції.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь