A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ЧИ ДОТРИМУЮТЬСЯ МЕШКАНЦІ ВЕСЕЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРАВИЛ КАРАНТИНУ?

Дата: 26.03.2020 13:59
Кількість переглядів: 864

Фото без описуОголошення карантину вмить змінило життя всієї країни. Веселівщина – не виняток.

 

Мешканці Веселівщини продемонстрували згуртованість замість паніки. Про це й розповімо далі.

Не бідкатись, а діяти.  Саме такий шлях обрали працівники КЗ "Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст.           № 2", які в умовах дефіциту одноразових медичних масок у країні шиють захисні багаторазові маски у швейній майстерні "Стиль - Веселе". Також дякуємо всім, хто приєднується до цієї важливої справи, а саме: магазину "Лаванда", який надав безкоштовно резинки для масок, а також всім тим, хто надає матеріальну допомогу у закупівлі марлі.

Маски надають не тільки медикам, а й видають працівникам комунальних служб, які забезпечують чистоту і порядок на наших вулицях. Адже велика кількість обмежень, пов’язаних із загальнонаціональним карантином, суттєво позначились на їх, і так нелегкій, роботі.

У міру пошиття масок вони будуть надаватися працівникам освіти, культури та тим, хто забезпечує життєдіяльність Веселівщини.

Влада теж не бездіє. На засіданні сесії селищної ради, що відбулась 17 березня, депутатами селищної ради одноголосно підтримано рішення про виділення 60 тис. грн з місцевого бюджету та направлено ці кошти до медичних закладів громади.

Також планується виділити додаткові кошти та спрямувати їх КНП "Веселівський ЦПМСД" Веселіської селищної ради.

Веселівська селищна рада одна з перших прийняла рішення ввести карантин. Відбуваються рейди підприємців: чи немає великих скупчень людей і чи працюють ще якісь заклади, окрім аптек, продуктових магазинів, магазинів, що торгують миючими засобами і заправних станцій. Від 20 березня в селах та селищі можна почути голосові оповіщення. Працівникам, які не пішли на карантин, постійно нагадують про дотримання правил гігієни й інші рекомендації Міністерства охорони здоров’я.

Селищна рада призупинила прийом усіх звернень, окрім телефонних дзвінків та електронної пошти. Особистий прийом не проводитиметься до 24 квітня.

«Мешканці Веселівщини дотримуються карантину не охоче, але це наших людей дисциплінує в якійсь мірі на майбутнє, - каже селищний голова Петро Кіяшко. - Спільними зусиллями обов'язково переможемо!»

Цінуйте своє здоров’я, мийте руки та як найменше контактуйте з людьми найближчі тижні. Тоді матимемо надію, що не постраждаємо від сильної епідемії.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь