Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Свято 8 Березня в дошкільному підрозділі Маломихайлівського НВК

Дата: 11.03.2020 15:28
Кількість переглядів: 217

Фото без описуЗ ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже все найдорожче, що є у нашому житті - щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з Жінкою, берегинею роду людського.

 Напередодні 8 Березня в дошкільному підрозділі Маломихайлівського НВК відбулося свято з нагоди жіночого дня, в якому взяли участь діти та батьки дитячого закладу. Метою свята було уточнити та розширити уявлення дітей про свято 8 Березня; підтримувати інтерес до музично – рухової творчості, розвивати навички читання літературних віршів та співу пісень, елементи хореографії; виховувати повагу до прекрасного, святого на землі – мами, бабусі, дівчинки. До свята педагоги розподілили між вихованцями ролі та вивчили із ними віршований матеріал; діти за допомогою дорослих виготовили подарунки для батьків.

Діти  разом із вихователями Весетернечан В.В. та Синьовою В.П.підготували для улюблених матусь та бабусь танці, пісні, вірші і подарунки. Жодна мама та бабуся не залишилися обділеними увагою та не повернулися додому без гарного настрою та чудового подарунка.

На свято,  під супровід красивої пісні, до  діточок  завітала Весна  (Духніч К). Було надзвичайно зворушливо спостерігати за тим, як дівчатка  виконували танець з Весною, а хлопчики – танок «Джентельмени». В цікаві рухливі ігри грали всі: мами -впізнавали своїх дітей із зв’язаними очима,  по  долоньках; показали свою спритність  бабусі у грі  «Бабусина скринька»; татусі з ускоренням мелодії виконували  завдання «Тато може все, що завгодно». З-поміж іншого  увазі глядачів було представлено інсценівку  «Три матусі».

Яскраві та святково вдягнені дітки , тематично оздоблена зала - створили незабутню атмосферу. Найкращою нагородою за натхненну працю вихователів та усього колективу дошкільного підрозділу стали сльози радості на очах у присутніх на святі гостей.

Заступник директора   Герега Н.В. привітала всіх присутніх матерів, турботливих бабусь зі святом жінок, весни та краси та побажала жіночого щастя, любові і добра, щоб кожний день зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм.

Свято залишило гарні враження у всіх присутніх. Весна завітала у гості до малят, і було надзвичайно приємно бачити щиру радість в їхніх очах. Дітлахи вітали своїх любих мам, дарували їм посмішки, танці, вітання та  найдорожче – свої теплі обійми!

ГЕРЕГА Наталія,

 заступник директора

Маломихайлівського  НВК

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь