A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Хай палають свічки пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2020 16:22
Кількість переглядів: 298

Фото без опису"Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні.

20 лютого 2020 року з метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, у всіх класах  закладу освіти пройшли виховні заходи, приурочені вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні: виховні години «День пам’яті Небесної сотні», «У нашій пам’яті вони назавжди залишились» (для учнів 1-4 класів); години спілкування «Хай палають свічки пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні» (для учнів 5-7 класів), «Зима, що нас змінила» (для учнів 8-9 класів), година пам’яті  «Вони завжди у наших серцях» (для учнів 10-11 класів).

Поіменно згадали героїв, які загинули на Майдані Незалежності. Пам'ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання.

Вчитель історії Маркова Т.В. організувала круглий стіл, присвячений пам’яті загиблих у ті трагічні дні 2014 року для учнів 10 і 11 класів.  Говорити на цю тему складно, проте необхідно. Учні зачитували спогади учасників тих подій, а портрети загиблих героїв роздивлялися з болем і шаною. Перегляд відеофільму і презентації доповнили знання дітей про буремні події Революції Гідності.

Бібліотекар школи Нестеренко О.В.,  разом з активними читачами школи, провели творчу зустріч. Діти декламували  поетичні твори, які ввійшли до збірки « Герої Небесної Сотні», переглянули   документальним фільм   « Хроніки Небесної Сотні», де було продемонстровано  жертовність та героїзм українського народу, відданість волонтерів та підтримку усього населення.

Проведення таких заходів дуже важливе для формування патріотичної свідомості наших школярів. Вони повинні бути готовими докладати зусилля для збереження України та розбудови успішної держави. 

Ми не маємо права забути, що  Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну, і ми в неоплатному боргу перед ними. Вони загинули, щоб ми жили. І найменше, що ми можемо зробити – це забезпечення того, щоб їх жертва не була марною та щоб подібне більше ніколи не повторилось.

 

Шкільна єдина республіка

КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь