Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Творчі посиденьки

Дата: 13.02.2020 16:49
Кількість переглядів: 284

Фото без описуЗ метою розвитку творчого потенціалу педагогів,   вивчення педагогічного досвіду та впровадження його в практику роботи,    12 лютого в ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради  відбулися  творчі посиденьки  «Все в твоїх руках».

Керівники гуртків вчилися та вдосконалювали свої знання, обмінювались досвідом роботи,   а  керівник гуртка декоративно-прикладного мистецтва Ткаченко  Людмила провела майстер - клас з виготовлення валентинок  «Валентинка своїми руками».

              Наближається 14 лютого -  День Святого Валентина Приємним та найпоширенішим подарунком для рідних та коханих в цей день є "валентинки". Що може бути кращим ніж самостійно виготовлений подарунок  - «валентинка».  

            На початку заходу   Дубіна Людмила   розповіла  історію  виникнення Валентинового дня  та  як цей день відзначають в різних країнах світу,  як саме і коли з’явилися перші «валентинки». Цікаво пройшла вікторина  «Чи знаєте ви героїв казок, які уміли дружити та любити».

         Після невеликої теоретичної бесіди всі взялися до виготовлення  «валентинок». У роботі  майстер-класу   брали  участь і батьки вихованців.

Кожен  учасник  майстер-класу проявив свою фантазію,  використовуючи  різні   матеріали:  тканину, папір, джинс,  фетр, стрічки, мереживо, бісер…

Всі   учасники  зуміли  створити    красиві  та оригінальні  «валентинки».       Майстер-клас пройшов в теплій  творчій  атмосфері.

Будинок дитячої юнацької творчості Веселівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь