A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

СМАЧНІ ОБІДИ

Дата: 07.02.2020 15:42
Кількість переглядів: 602

Фото без описуОднією з умов зміцнення здоров’я дитини, підвищення опору її організму  до хвороб, успішності у навчанні є організація повноцінного, якісного харчування в закладах освіти Веселівської селищної територіальної громади.

 

 Освітні заклади створюють всі необхідні умови для забезпечення здобувачів освіти як вихованців дошкільних так і загальноосвітніх навчальних закладів здоровим, різноманітним, збалансованим гарячим харчуванням.

Рішенням сесії селищної ради  від 25.12.2018р. № 31 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади Веселівської селищної ради на 2019 рік» з місцевого бюджету було виділено кошти в сумі 1млн. 251 тис. грн. на харчування учнів початкових класів, вихованців дошкільних закладів та на безкоштовне гаряче харчування окремих категорій дітей; зокрема: дітей учасників бойових дій в зоні АТО, дітей-інвалідів, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також дітей із малозабезпечених сімей.

        Умови щодо організації харчування в закладах освіти задовільні. Харчоблоки оснащені необхідним технологічним обладнанням, яке знаходиться в робочому стані, забезпечені проточною гарячою та холодною водою.

Меню, запропоноване в їдальнях дошкільних та загальноосвітніх закладах, відрізняється різноманітністю страв і містить весь необхідний по калорійності і вмісту вітамінів набір продуктів для дитячого харчування. Використовуються якісні, вітчизняного виробництва, сертифіковані продукти. Під час приготування салатів додається йодована сіль. З метою проведення С – вітамінізації в меню вводяться свіжі яблука, фруктові соки, компоти із сухофруктів. До чаю додаються лимони.

         Керівники закладів освіти проводять роботу щодо покращення організації якісного, повноцінного, безпечного харчування, відповідно до вимог у сфері санітарного законодавства, враховуючи побажання батьків вихованців, учнів заклади освіти громади.

 

Відділ освіти, молоді та спорту

Веселівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь