A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Сніг - це радість дітям і клопіт комунальникам.

Дата: 06.02.2020 16:04
Кількість переглядів: 1627

Фото без опису5-6 лютого по всій Запорізькій області ускладнились погодні умови: мокрий сніг, посилення вітру до 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Не обійшла негода і Веселівську ОТГ.

 

Прибирати сніг та чистити автошляхи почали ще о 6-й годині ранку, розповідає заступник голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабарик. Задіяли п `ять одиниць техніки комунальних підприємств.

Зранку у центрі селища, окрім тракторів з лопатами працювали й комунальники, підправляючи тротуари, бордюри, пішохідні переходи.

Селищний голова Петро Кіяшко, висловив своє незадоволення станом справ: адже, якщо по селищу снігоочисна техніка працює, дороги по селах громади поки не прочищені. Він доручив розбити на ділянки всю територію громади, щоб прискорити розчистку снігу.

 «Нарешті прийшла зима, як завжди несподівано, комунальні служби були загалом готові до негоди проте, треба більш оперативно вирішувати питання з розчистки снігу у населених пунктах нашої громади, аби від цього не потерпали люди" - наголосив Петро Кіяшко.

За попередньою домовленістю із підприємцями, які працюють на території Веселівської ОТГ, сьогодні нам допомогають боротися з негодою: ТОВ "СВК Фрунзе", Веселівське міжрайонне управління водного господарства, ТДВ "Веселівський Елеватор", філія "Веселівський автодор", ДПДГ "Широке", Веселівська виправнв колонія №8.

          Щиро дякуємо керівникам вищезазначених підприємств за оперативну допомогу.

З ранку у населених пунктах нашої громади було відсутнє електропостачання, але, як бачимо роботи з усунення аварій Веселівським РЕМ ведуться оперативно, до вечора планується відновити електропостачання.

          Робота з прибирання снігу не припиняється і  триватимиме до повного відновлення нормального ритму життя. У першу чергу відчищаємо ті вулиці, де ходить найбільша кількість транспорту, зупинки, під’їзди до лікувальних установ та об’єктів життєдіяльності селища та сіл. Нажаль, техніки й людей не вистачає, щоб одночасно охопити всі околиці. Ми чудово знаємо перелік вулиць, де ще не побувала снігоочисна техніка (для цього не обов’язково збирати такий список у соціальних мережах) і, безумовно, вже сьогодні- завтра намагатимемося максимально прочистити невеликі вулиці.

          Закликаємо всіх приєднуватися до боротьби з негодою!

А взагалі, ми так довго чекали справжньої сніжної зими, що давайте спробуємо отримати задоволення від погоди і використати час, щоб насолодитися справжнім зимовим відпочинком.

 Здоров’я вам та наснаги на добрі справи!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь