A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

РОБОЧИЙ ВІЗИТ МІНІСТРА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ ЮЛІЇ СОКОЛОВСЬКОЇ ДО ВЕСЕЛІВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 21.01.2020 15:32
Кількість переглядів: 1270

Фото без опису21 січня до Веселівської ОТГ  з робочим візитом прибули міністр  соціальної політики України Юлія Соколовська та заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко, перший заступник голови облдержадміністрації Іван Федоров, директор департаменту соціального захисту населення Запорізької облдержадміністрації Світлана Абдурахманова та представники територіальних громад Запорізької області.

Вони ознайомилися з роботою Центру надання адміністративних послуг та провели робочу нараду в приміщенні Веселівської селищної ради  за темою: «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

Під час наради, посадовці, фахівці органів соціального захисту, представники громади обговорили актуальні питання надання соціальних послуг в громадах в рамках децентралізації, питання взаємодії мешканців районів та представників влади, надання соціальних виплат та матеріальної допомоги, соціальні послуги та супровід сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, питання захисту прав дитини на місцях.

Міністр соціальної політики України Юлія Соколовська зазначила: "Реформа децентралізації рухається швидко, тому люди повинні отримувати якісні соціальні послуги. Ми сьогодні ознайомились з роботою ЦНАПу у Веселівській громаді та управління соціального захисту населення райдержадміністрації. Ми бачимо перші результати, коли люди на місцях можуть подати та отримати всі документи в одному місці. Такий досвід необхідно поширити всією країною. Проєкт Світового банку щодо закупівлі техніки для ЦНАПів буде продовжено. Якісний сервіс мають отримувати люди, які проживають на всій території країни. Щодо надання соціальних послуг, далеко не всюди є розуміння самої соціальної послуги. Наразі ми працюємо над цим питанням, розробляємо необхідний пакет документів."

Модернізація системи соціальної підтримки населення України сприятиме успішному проведенню соціальних реформ, які спрямовані на зменшення рівня бідності та підвищення соціальної захищеності найбільш вразливих верств населення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь