Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Засідання методичного об’єднання вчителів фізики і астрономії

Дата: 14.01.2020 15:18
Кількість переглядів: 246

Фото без описуПрогресивна освітня спільнота сьогодні ставить перед собою нове завдання – сформувати у школяра вміння вчитись. Тому виховання такої соціально і професіонально активної особистості  вимагає від вчителів сучасної школи застосувань  нових  методів, прийомів і форм роботи.

На засіданні методичного об’єднання вчителів фізики і астрономії, яке відбулось 10 січня 2020 року на базі КЗ «Веселівська ЗОШ № 2»  розглядались питання  визначення методичних аспектів для підвищення активізації пізнавальної діяльності учнів під час освітнього процесу з використанням сучасних інноваційних технологій.

Своїм досвідом використання нових методів навчання на уроках фізики поділився вчитель гімназії Поляков В.С. Особливо цікавим було питання «STEM-ОСВІТИ»,  яка за допомогою практичних занять демонструє дітям можливість застосування науково-технічних знань в реальному житті, об’єднує в собі міждисциплінарний та проектний підходи, основа якого є інтеграція природничих наук в технології, інженерну майстерність та математику.

Використання елементів інтерактивних технологій на уроках з тем «Електричні явища», «Теплові явища», моделі формування ключових компетентностей, методи та заходи психологічної підтримки діяльності учнів розглянула вчитель фізики Луценко Н.О.

Формами організації діяльності учнів на уроці, технологіями інтерактивного навчання поділилась вчитель фізики Веселівська ЗОШ №1 Василенко З.В.

Приклади використання на уроках фізики вправ колективної форми роботи привів Мухачов О. І.

Після обговорення теоретичних питань, провели Круглий стіл, всі вчителі  ділились власним досвідом роботи з застосування інтерактивних методів навчання на уроках фізики.

Ключові питання засідання розкриті повністю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь