A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ВІДКРИТТЯ МЕДІАТЕЧНОГО ПРОСТОРУ В КЗ «ВЕСЕЛІВСЬКА ЗОШ І – ІІІ СТУПЕНІВ №2»

Дата: 10.01.2020 15:07
Кількість переглядів: 195

Фото без описуСьогодні Україна впевнено розвивається у проєвропейському напрямку. Сучасний тренд європейського суспільства – це мультимедійний простір для роботи.

   10 січня в нашій школі було відкрито сучасну медіатеку.  З 2016 року наша школа стала надавати учням послуги інклюзивної освіти. Тому відкриття медіатеки стало необхідною та довгоочікуваною подією. Докладання неймовірних зусиль багатьох людей, нескінченне хвилювання. І ось, нарешті, цей урочистий день настав!

   Розділити нашу радість прийшли учні школи, а також почесні гості. З вітальним словом до присутніх звернулася секретар Веселівської селищної ради Стогній Раїса Олексіївна. Керівник закладу Нестеренко Людмила Миколаївна промовила найтепліші слова подяки всім, хто допоміг осучаснити освіту в нашій школі та допоміг відкрити медіатеку.

  Урочистість події підкреслювало святкове оформлення вестибюлю школи. Сама медіатека теж підкреслено мала святковий вигляд.

   Бібліотекар школи Сіліфонова Марія Олексіївна докладно розповіла про переваги цього особливого кабінету. Для гостей було проведено невеличку міні-екскурсію по зонах медіатеки. Проект сучасного проекту вирізняється комфортним дизайном та має широкий спектр послуг. Кабінет оснащений комп’ютерами, які мають доступ до Інтернету, ксероксом та принтером. Зручний інтерактивний простір слугуватиме відвідувачам: змога спілкуватися, проводити вільний час, виконувати домашні завдання та отримувати нову інформацію. Важливою зоною для дітей з особливими потребами є зона спілкування та рефлексії, яка оснащена зручними кріслами-пуфами та великими яскравими м’якими м’ячами. Маленький столик із шахами так і манить присісти, відпочити і змінити вид навчальної діяльності на ігрову. Медіатека має велику кількість новітніх видань: енциклопедій, довідників та цікавої літератури. Є зона відпочинку для супроводжуючих осіб. Якісне освітлення по зонах – це ще одна перевага цього кабінету. Довершеності кабінету додають нові інформаційні стенди.

Після екскурсії всі відвідувачі мали змогу пройтися по зонах медіатеки та пересвідчитися в мультифункціональності цього сучасного кабінету.

Вітаємо вчителів та учнів! Медіатеку в нашій школі відкрито!

                                                                       Бібліотекар школи Сіліфонова М.О.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь