A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

З миром і добром у новоріччя!

Дата: 10.01.2020 08:15
Кількість переглядів: 258

Фото без опису31 грудня в Єлизаветівському центрі культури та дозвілля було гамірно та весело. Всіх захопило Новорічне шоу «Новий рік летить по світу», яке святкували зранку діти, а ввечері дорослі. Дід Мороз і Снігурочка вітали всіх присутніх у залі та побажали миру, щастя та добробуту.

Ввечері наш центр зустрічав всіх жителів та гостей нашого села на новорічному святі «З Новим Роком!». Наші артисти аматорських колективів «Співочі серця» та «Оксамит» створили справжнє новорічне диво для присутніх на нашому святі, також  змогли створити святкову атмосферу тепла, затишку, радості, приємного очікування Нового року. Кожен артист, виступаючи, дарував присутнім частинку своєї душі, тепло свого серця. Просто неймовірним був танець Сніжинок, який викликав неймовірні емоції та шквал аплодисментів. Концерт тривав 1,5 години, але для присутніх (з відгуків) минув за мить. Діти вітали присутніх віршами, піснями, сценками-мініатюрами на новорічну тематику, дорослі ділилися казковим настроєм та бажали всього найкращого. Організація свята була на достойному рівні.

06 січня 2020 року завітали до клубу колядники, які відтворили народну спадщину в проведенні Різдвяних свят. На сцену вийшли від старого до малого, щоб створити справжнє свято. Жіночі вокальні колективи «Співочі серця», «Оксамит» дитячий вокальний колективи «Квіти надії» та танцювальний дитячий гурт «Ритм» показали свою високу майстерність і зачарували глядачів чудовими пісенними і танцювальними композиціями.

Також хочеться висловити вдячність голові Веселівської селищної ради  Кіяшко П. М. та директору  КУ «КМЦ»  Веселівської селищної ради Дук Н. І., які постійно допомагають нам та підтримують наш заклад.

Велика подяка всім жителям села, які, незважаючи на погодні умови, завітали на наше свято.

З Новим роком та Різдвом Христовим, шановні жителі села Єлизаветівка та  Веселівської ОТГ, здоров'я, щастя, радості і миру Вам і Вашим родинам.

Завідувач

Єлизаветівським центром культури та дозвілля                                  С. Корж



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь