Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Non scholae, sed vitae discimus Вчимося не для школи, а для життя

Дата: 27.12.2019 09:18
Кількість переглядів: 308

Фото без описуОсь і завершився перший навчальний семестр 2019-2020 н.р. За підсумками роботи найактивніших гімназистів відзначено грамотами, медалями та цінними подарунками. А які ж вагомі результати!

Гімназисти представляли навчальний заклад на районних предметних олімпіадах (65 переможців), у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук – 6 переможців (контрольні роботи), у спортивних змаганнях (33 переможці) та різноманітних творчих конкурсах (120 переможців). Як приємно було вручити таку велику кількість нагород. А якими щасливими були очі нагороджених! Повірте: у кожному класі є зірочки, які запалюють гімназійний небосхил, прославляючи нашу альма-матер. Обдаровані, спортивні, музикальні, веселі, дружні  і не тільки… Дійте, перемагайте, звучить, палайте, дорогі діти. Тільки успішний учень – успішний педагог = успішний навчальний заклад!

А хто ж запалює зірки? Звичайно, чудові педагоги, чуйні люди, фантазія і невичерпна енергія яких підіймає настрій та допомагає впоратись із труднощами, дарує заряд бадьорості та масу вражень. Не забуваймо,  що професія вчителя – одна з найбільш благородних і необхідних у нашому суспільстві, адже саме вони, вчителі, відіграють велику роль у формуванні та становленні особистості, впливають на подальшу долю людей. Дуже важливо робити те, що приносить задоволення, цінувати все, що знаходиться навколо, поважати той світ, у якому ми живемо. Доземний уклін Вам, дорогі наставники. Вдячні директорові навчального закладу Кривку І.О., батьківському комітету, спонсорам. З роси і води на довгі-довгі роки.  Будьмо кращими. Процвітай, гімназіє, плекай щасливе майбутнє своїх вихованців.

                               Галина Філь, заступник директора з виховної роботи



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь