Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Тиждень позакласних заходів вчителів суспільно-гуманітарного циклу Широківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ»

Дата: 24.12.2019 16:07
Кількість переглядів: 297

Фото без опису З   9 по 13 грудня 2019 року  учні та вчителі проводили  цікаві, насичені, змістовні, різноманітні, творчі заходи в рамках Тиждень позакласних заходів.

 

На початку тижня школярі 5-9 класів ознайомилися з конкурсними програмами. Діти з великим задоволенням взяли участь у конкурсі на найкращого декламатора українських поезій про Україну, малу батьківщину, родину.

           Під керівництвом вчителя історії  Фомкіна А. О. учні 7-9 класів продемонстрували чудові презентації з теми: «Правознавчий корисний порадник для дитини». Дітям було дуже цікаво, адже вони відкрили багато нового для себе.

               Не менш цікавим був і наступний конкурс. Вчитель англійської мови Бублій К. В. залучила школярів до спілкування іноземною мовою у формі діалогів. Діти, мандруючи сторінками сімейних фотоальбомів, мали можливість розповісти цікаві історії про родину.

       11 грудня під керівництвом вчителя української мови  та літератури Струкової Л. І учні 5 та 6 класу взяли участь у інтелектуальній грі «Це мова моя, це мова моєї країни», у якому діти об’єдналися в дві команди і виконували різноманітні завдання.

       Наступний день був не менш захоплюючим.  Діти 7-8 класів змагалися між собою в інтелектуальній грі «Щасливий випадок».  Між учнями 8-9 класів відбувся брейн-ринг «Найрозумніший історик», а 5-6 класи змагалися в грі «We love speak English».

           Під час урочистого закриття Тижня позакласних заходів суспільно-гуманітарного циклу була представлена презентація «Як пройшов позакласний тиждень», діти були нагороджені грамотами та солодкими призами.

 

 Керівник ШМО вчителів

суспільно-гуманітарного циклу

Н.М. Горбенко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь