A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Свято науки та інтелекту

Дата: 21.12.2019 08:22
Кількість переглядів: 270

Фото без опису17 грудня в КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» в рамках предметної декади фізико-математичних наук вчителем фізики Поляковим В.С. була проведена інтелектуальна гра «Юний фізик» серед учнів 11-го класу

Членами журі були вчителі Савченко О.Я., Філь Г.Б., Ковальова О.М.

У змаганні взяли участь дві команди 11-го класу, які складалися з п'яти учнів. Інші діти виступили вболівальниками та експертами. Команди змагалися в наступних видах: два блоки містили питання з різних розділів фізики, різноманітних галузей техніки; ще 3 блоки - фото та картинки із портретами відомих вчених-фізиків, винахідників, космонавтів та астронавтів, у тому числі відомих українських вчених та діячів науки і техніки; зображення вимірювальних та технічних приладів, машин і механізмів.

Гра проходила в захопливій та дружній атмосфері. Час минув непомітно. Дуже приємно відзначити знання сучасної молоді в галузі науки і техніки. Діти продемонстрували неабияке володіння термінологією, знання фізичних величин та одиниць вимірювання, застосування різноманітних і механізмів у техніці і побуті; знання відомих вчених-фізиків і винахідників, наших співвітчизників.

За підсумками гри перемогу здобула «Дружба». Обидві команди набрали однакову кількість балів. За досягнуті результати команди були нагороджені грамотами.

Але головний підсумок гри – це враження дітей від цікавих запитань, атмосфери інтелектуального змагання та підвищення інтересу молоді до фізичної науки і техніки, що дуже важливо для розвитку сучасного технологізованого та інформаційного суспільства.

Завідувач предметної комісії фізико-математичних наук
Савченко О.Я. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь