A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«У віконце визираю я Святого Миколая».

Дата: 20.12.2019 11:40
Кількість переглядів: 233

Фото без описуЗима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая. 

Святий Миколай першим приходить до нас – зі святом милосердя та добра, як же приємно дарувати подарунки, турбуватися про всіх, кого любиш. Діти  шалено люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. І ось настав цей довгожданий момент.

 На свято до дітей в дошкільний підрозділ Маломихайлівського НВК на своїх чарівних санях завітав головний герой -  Святий Миколай.

Дошкільнята показали цікаве дійство: співали про зиму і Святого Миколая, грали у музичні ігри «Підемо у двір гуляти», «Знайди пару до своєї рукавички», «Діти і Святий Миколай», розповідали вірші, водили хоровод. Малята у віршах та піснях попрохали у Святого Миколая здоров’я для тата і мами, собі подаруночків та щасливої долі для всієї родини. Оскільки всі дітки протягом року були слухняними та ще й підготували для нього чудове свято, він вручив їм солодощі та розмальовки. 

 Святий Миколай побажав дітям бути завжди чемними, робити добро, не ображати нікого, не сваритися. Коли малята отримували подарунки, їх оченята світилися неймовірною радістю. Задоволенні і щасливі малюки попрощались з гостем та запросили на наступний рік.

Такі зустрічі під новорічною ялинкою у дитсадку підносять нас над буденністю та розмальовують наше життя неповторними хвилинами щастя, милування нашими дітками та надією на позитивні зміни. Головне ж для нас, дорослих, навчити ДИТИНУ радіти життю, зміцнити її здоров'я, навчити щодня відкривати щось нове, відкрити душу, серце і очі дитини.

Бажаємо усім щасливого Нового Року та Веселих Різдвяних свят. Хай кожен день у Новому Році буде прожитий  в мирі і в любові до Бога і до свого ближнього. 

 

Заступник директора

Маломихайлівського НВК                                                            Н.В.Герега



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь