A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Святкування Дня Святого Миколая в Єлизаветівському центрі культури та дозвілля

Дата: 20.12.2019 08:56
Кількість переглядів: 285

Фото без описуНасичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки.

Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.

День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків, що їх шукаємо зранку в себе під подушкою. Це така собі приємна передмова до суцільного зимового святкування – Нового року і Різдва.

19 грудня в Єлизаветівському центрі культури  відбулося свято до Дня Святого Миколая. До дітей с. Єлизаветівка завітав Святий Миколай, який є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти та милосердя. Працівники Єлизаветівського ЦКтД  підготували театралізоване дійство «Забілів снігами гай – іде Святий Миколай.» Свято пройшло у театралізованій формі, з ігровою програмою та солодкими призами. Діти розповідали вірші, співали, водили хороводи та брали участь у різноманітних іграх та конкурсах. На святі діти розповідали вірші, співали пісень, танцювали. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Від свого покровителя єлизаветівські дітлахи отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість.

Свято закінчилося новорічними привітаннями. Жодна дитина не залишилася поза увагою і отримала подарунок від Святого Миколая.

Святкування вдалося на славу, діти залишилися в повному захваті! 

Щиру вдячність за допомогу у придбанні подарунків та призів для дітей складаємо голові Веселівської селищної ради Кіяшку Петру Миколайовичу та директору КУ «КМЦ» Веселівської селищної ради Дук Нелі Іванівні. Висловлюємо подяку і жителям с. Єлизаветівка Павленко Марині Анатоліївні та Селівончик Катерині Петрівні за надання новорічних прикрас для ялинки.

Також висловлюємо щиру подяку всім юним артистам, які взяли участь у новорічних святах.  

Бажаємо  всім миру, здоров’я, добра і здійснення мрій у Новому 2020 році!

 

Завідувач Єлизаветівським центром культури та дозвілля   Корж          С. А.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь