A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Встановлюємо новорічну ялинку та закликаємо підприємців прикрасити села та селище нашої громади до новорічних свят.

Дата: 09.12.2019 16:36
Кількість переглядів: 619

Фото без описуДня Святого Миколая, Нового року та Різдва Христового очікують всі: і діти, і дорослі. Всі сподіваються на чаклунство, на диво, на виконання заповітних бажань.

Щоб створити святкову атмосферу в новорічні та різдвяні свята, мешканців Веселівщини запрошують долучитися до прикрашання наших сіл та селища.

Коли покупець потрапляє в атмосферу свята і чародійства, у нього покращується настрій, з’являється бажання обдарувати всіх своїх рідних та близьких подарунками. Це спричиняє зростання обсягів продажу товарів, тому у виграші всі – і покупці, і продавці. Адже тільки завдяки спільним старанням прийде справжня радість очікуваного свята!

Тому, виконавчий комітет Веселівської селищної ради звертає Вашу увагу на близьке наближення у громадян таких почуттів, як затамування подиху і радісне очікування свята, та рекомендує до Дня Святого Миколая суб’єктам господарювання, незалежно від форми власності, здійснити святкове естетичне оформлення підприємств, установ, закладів, організацій, об'єктів торгівлі та сфери послуг, закладів ресторанного господарства, фасадів будівель (вікон та балконів), садиб приватного сектору та прибудинкових територій із використанням світлодіодних гірлянд та розтяжок, іграшок, об’ємних новорічних та різдвяних фігур і конструкцій, інших сучасних оздоблювальних матеріалів та святкових прикрас.

Запрошуємо всіх до гарного настрою та просимо відповідально віднестись до виконання підготовчих заходів до святкування новорічних свят і сподіваємось, що разом ми створимо більш святковий настрій!

Від щирого серця вітаємо з наступаючими Новорічними святами! Бажаємо у Новому році економічного зростання та миру у нашій країні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь