Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Предметний тиждень «Добро перемагає!»

Дата: 09.12.2019 15:27
Кількість переглядів: 338

Фото без описуЗ 2 по 6 грудня 2019 року   в  Широківському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» відбувся Тиждень позакласних заходів вчителів початкових класів.

2 грудня учні познайомилися з його планом роботи, продекламували вірші про добро. Було проведено конкурс малюнків  «У світі казки чарівної».

В цей же день пройшла гра-квест «Казка двері відчиняє», який підготувала вчитель 2 класу Шершньова Т.Г. Під час гри були проведені різноманітні конкурси та ігри. Учні із задоволенням подорожували різними станціями: «Казкова майстерня», «Кінотеатр», " Бюро знахідок " та «Музична».  Діти дізнались, що в казках завжди перемагає добро. На кінець квесту учні створили віночок добрих справ.

3 гудня відбувся квест «Подорож у країну Доброти». Подорожуючи країною, діти побували на квітковій галявині настрою, відвідали яр Мудрості, де зібрали українські прислів'я про добро та добрих людей. В «Печері скарбів» діти наповнювали скриню добрими справами. Підсумком квесту стала «Ялинка побажань», яку учні прикрасили незвичайними іграшками.

 4 грудня відбувся математичний  квест «Подорож у країну Мультляндію». Його підготувала вчитель Кокітько І.В. Педагог запропонувала учням допомогти жителям країни Мультляндія, яких зачарувала зла відьма. Діти об'єдналися у 4 команди і почали рухатися за картою, виконуючи різноманітні завдання: розв'язували цікаві задачі, збирали намисто з перлин, складали з цеглинок               лего-ялинку. Переможці отримали скриню з монетами-шоколадками.

5 грудня вчитель 3 класу Юрко Г.В. провела виховний захід «Скарби з глиняного глечика». Учні декламували вірші, співали пісні про родину.

6 грудня завершила естафету виховних заходів в рамках Тижня початкових класів вихователь групи подовженого дня Іваннікова Л.Є. Вона провела  гру-подорож «Калейдоскоп професій». Вихованцям дуже сподобалося відгадувати загадки про професії, розфарбовувати малюнки, грати в гру «Пантомімо». Інтерактивним методом «Фішбоун» були підведені підсумки заходу. Діти показали свій розум, спритність та кмітливість.

Цікаво й весело пройшов Тиждень початкових класів в Широківському НВК. Всі діти взяли активну участь та мали можливість виявити свої творчі здібності.

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь