A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

До Міжнародного дня людей з інвалідністю центр соціальних послуг завітав до своїх підопічних

Дата: 03.12.2019 14:47
Кількість переглядів: 623

Фото без опису3 грудня Україна разом зі світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю – це день боротьби людей з вадами здоров’я за свої права. Це символічне нагадування про обов’язок влади та суспільства перед людьми, яких доля позбавила повноцінного здоров’я.

  На долю цих людей випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Їх мужність та оптимізм – взірець для інших. Вони не вимагають до себе жалю, тому що, як ніхто давно усвідомили що це шлях в нікуди. Вони пристосовуються як можуть зі всіх своїх сил. Так сталося, адже на їх місці могла би опинитися будь-яка інша людина. І для їх виживання не потрібно щось особливе, лише елементарне – можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам. Ми всі рівні перед Богом.               Відзначення цієї дати в нашому селищі – це добра нагода звірити, що вже зроблено і що треба зробити для формування гідних, умов життя людей скривдженим долею, аби ніхто не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.

  В цей день завідуючий відділенням соціальної допомоги вдома Бондаренко К.М. разом із соціальними робітниками відвідали осіб  інвалідністю, які отримують соціальну послугу догляд вдома. Поспілкувались, з'ясували  питання, які бентежать підопічних, надали допомогу у вигляді продуктових наборів. При спілкуванні всі вказували на саму нагальну проблему – самотність.

  Користуючись нагодою хочемо подякувати всім, хто опікується  людьми з інвалідністю, адже надання їм  підтримки й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь