A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Акція «Випускник – 2020»

Дата: 25.11.2019 14:19
Кількість переглядів: 563

Фото без описуВ умовах сьогодення зорієнтуватися в різноманітті навчальних закладів, форм навчання, учбових програм важко не тільки старшокласникам та їх батькам, але навіть і фахівцям. Вибір майбутньої професії – це серйозний крок, який випускники роблять на підставі рівня своїх знань та власних природних здібностей, а також інформації, отриманої з різноманітних джерел.

Одним з таких джерел і стала акція «Випускник - 2020»,  проведена 22 листопада  2020 року Веселівською районною філією Запорізького обласного центру зайнятості спільно з відділами освіти молоді та спорту виконавчого комітету  Веселівської селищної ради, Чкаловської та Новоуспенівської сільських рад, у якій взяли участь більше 180 учнів 9х та 11х класів на базі КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія».

            На захід завітали навчальні заклади Запорізької області різних рівнів акредитації, а саме: Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького, Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, ВСП «Василівський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного», ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище «Моторбудівник», Мелітопольський промислово-економічний коледж, Мелiтопольський медичний коледж, Національний університет «Запорізька політехніка» - факультети  будівництва, архітектури та дизайну; транспортний та  кафедра системного аналізу факультету комп’ютерних наук і технологій, ДНЗ «Дніпрорудненський професійний ліцей», Мелітопольський інститут державного та муніципального управління «Класичного приватного університету», Запорізький національний університет та його структурні підрозділи: металургійний коледж та інженерний інститут, Дніпрорудненський індустріальний коледж, ДНЗ «Веселівський професійний аграрний ліцей».

Захід відкрили методист відділу освіти молоді та спорту виконавчого комітету  Веселівської селищної ради Наталія Самофалова та завідувач сектору профорієнтації Веселівської районної філії Запорізького ОЦЗ Наталія Полякова, які наголосили, що вибір професії - питання  досить складне і серйозне, тому що вибір професійного шляху багато в чому визначає долю. Від того, наскільки вірно вибраний життєвий шлях, залежить місце кожної людини серед людей, задоволеність роботою, фізичне і психічне здоров’я, радість та щастя.

Представники навчальних закладів ознайомили учнів з професіями та спеціальностями, за якими здійснюється навчання, умовами вступу до навчального закладу, матеріально – технічною базою, пільгами для абітурієнтів, а також можливостями працевлаштування після закінчення навчання.

Рішення щодо вибору професії багато в чому визначається мірою поінформованості, тому такі масові заходи як профінформаційний захід-акція «Випускник» дають змогу отримати різноманітну інформацію щодо конкретних професій або спеціальностей: їх змісту, перспектив розвитку, особливостей праці, шляхів професійного навчання, можливостей їх здобуття у відповідних навчальних закладах. Фахівці Веселівської районної філії Запорізького ОЦЗ завжди готові надати допомогу молоді у професійному самовизначенні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь