Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Святкування 76-ї річниці визволення селища від нацистських окупантів

Дата: 28.10.2019 12:54
Кількість переглядів: 1242

Фото без опису26 жовтня 2019 року,  біля меморіалу,  відбувся мітинг з нагоди 76-ї річниці визволення селища Веселе від нацистських окупантів.

В урочистостях взяли участь селищний голова Петро Кіяшко, керівники апарату селищної ради, представники організацій, установ, підприємств, громадських організацій Веселівської громади та району.

«Передана ветеранами війни любов до Батьківщини, готовність її мужньо захищати, правильно сприйнята нинішнім поколінням. І це дає нам впевненість у тому, що бойові традиції старших поколінь – у надійних руках. А тому ми можемо бути спокійними за майбутнє нашої держави і мирне небо над нею. Адже історія свідчить, що український народ вміє і гарно працювати, і, при необхідності, мужньо захищати свою землю» – зазначив у своїй промові селищний голова.

Присутні схилили голови у хвилині мовчання перед тими, хто боронив наше селище від ворога у роки Другої світової війни, хвилиною мовчання вшанували пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу України, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна та поклали квіти до меморіалу.

Святкування річниці визволення нашого селища продовжилося концертом в селищному будинку культури і дозвілля. В ДЮСШ – відбувся обласний турнір з баскетболу серед дівчат. На центральній площі проходив конкурс «Вареник-фест», в якому приймали участь заклади освіти, музична школа та селищна бібліотека, а поряд працювала польова кухня. Вразила своїм розмаїттям виставка робіт вихованців ПКЗ «БДЮТ» та майстер-клас по образотворчому мистецтву учнів музичної школи.

Гарним подарунком та окрасою свята став концерт за участю хореографічних колективів «Атмосфера» смт Веселе, «Елегант» смт Михайлівка, «Терпсихора» м. Енергодар, хореографічні колективи з м. Мелітополь.

Ввечері, на центральній сцені селища, відбувся концерт. Зі святом всіх привітав селищний голова Петро Кіяшко та народний депутат України Павло Мельник.

Старостинські округи нашої громади приготували смачні страви української кухні, на радість дітям працювали батути, а прикрасою свята став  неперевершений феєрверк.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь