Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Вчитель – це не професія, а велике покликання

Дата: 07.10.2019 13:45
Кількість переглядів: 290

Фото без описуІз безлічі професій на Землі,

 

Які вже є, яких ще будуть вчити, -

 

Є головна, як віщий, сущий хліб,

 

І назва цій професії – Учитель!

 

 

Що не кажіть, а святкувати українці люблять! У нас є і державні, і релігійні, і професійні свята. До колишніх свят додалися сучасні українські, все перемішалося-переплелося утворивши такий собі мікс. Але є одне свято, яке не змінюється і належить навіть не до професійних, а до шкільних свят – це День учителя! В КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1»  таке свято люблять, як і люблять своїх учителів. На День учителя – все по-іншому! Старшокласники знай собі бігають заклопотані, адже їм треба і уроки проводити, і лінійку готувати, і за учнями та вчителями слідкувати, і святковий концерт організувати. Одним словом – голова обертом!

Але про все по-порядку.

У якості подарунка своїм учителям, щоб хоч на день вони змогли забути про працю, учні 9-11-х класів проводили уроки самостійно. Задачка не з легких. Треба урок підготувати. Одна справа домашнє завдання вивчити, а друга – цілий урок дітиськам щось розказувати і показувати. Тут 45 хвилин тягнуться як вічність. От розкажеш все що знаєш, дивишся на годинник скільки залишилося - 40 хвилин! – і знов розказуєш…

Усі вчителі були об’єднані в 11-В клас. Класні керівники – Надьон Анна та Гавриш Яна  провели урок на тему «Шкільний день навпаки».

На завершення дня – святковий квест «Школа Мрій та Бажань»!   Тут вчителі мали можливість проявити свої творчі здібності, виконавши певні завдання.

Концертну програму свята готували – одинадцятикласники – як найбільш досвідчені і відповідальні. Діти зуміли проявити себе, відкрили у собі нові таланти. Можливо не всі з них стануть педагогами, проте після такого досвіду, вони безперечно почнуть більше цінувати вчительський труд.

Прес-центр школи



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь