A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Комунальна установа «Центр соціальних послуг» відсвяткувала День людей похилого віку та День ветерана

Дата: 02.10.2019 15:24
Кількість переглядів: 482

На початку жовтня у найкрасивішу осінню пору весь світ вшановує людей похилого віку та ветеранів. Люди старшого покоління – це джерело народної мудрості, життєвого досвіду, з якого молоде покоління черпає  любов і терпіння, підтримку і розуміння, енергію і натхнення.

 

      Для комунальної установи «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради - це особливе свято. В установі функціонують два  відділення: відділення соціальної допомоги вдома та відділення організації надання адресної натуральної допомоги та денного перебування. Працівники відділень здійснюють надання соціальних послуг особам похилого віку, які перебувають в складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги. Четвертий рік поспіль центр соціальних послуг організовує заходи по вшануванню громадян поважного віку – отримувачів соціальних послуг.  

      Напередодні свята 26.09.2019р. комунальною установою «Центр соціальних послуг»   для підопічних було організовано цікаву подорож у с. Менчикури в дендропарк, який засновав керівник фермерського господарства «Руслан»  Васьковський А.Ф. Спочатку відвідали церкву, златоверхі купола якої було видно здалека. Зустрів  нас отець Марьян, розповів про святині, які знаходяться у храмі. Поставили свічки, попили святої води, помилувалися квітами, яких дуже багато на прилеглій площі біля церкви.

      Парк зустрів мандрівників тишею, спокоєм та яскравими осінніми красками. На центральний площі парку директор КУ «ЦСП» Жигірь Г.І. привітала присутніх з наступаючим святом, побажала приємних вражень від огляду парку та запросила після цього до святкового столу. 

        Яскраво-жовтий, багряний, вишневий – які тільки кольори не радували око гостей, що йшли затишними алеями парку. Зачарували присутніх своїм розмаїттям осінні квіти.                                              

       Насолодившись казковою атмосферою парку, мандрівники зійшлися до столу. Виступом фольклорного ансамблю комунальної установи «Калинонька» з баяністом Самойленко М.О. розпочалося частування присутніх.            Гарячий чай, бутерброди та солодощі прийшлись до смаку всім. Потім були спогади, пісні та танці. Погода також сприяла такій позитивній екскурсії, було дуже тепло та сонячно. Завдячуючи організованій екскурсії підопічні комунальної установи мали можливість помилуватися казковим оздобленням парку в гарній компанії, відчути позитивні емоції та зробити фото на згадку. Відвідувачі були задоволені поїздкою і з чудовими враженнями повернулися до дому, дякуючи всім, хто організував таку приємну подорож.

       Відділення соціальної допомоги вдома в день свята  людей похилого віку та ветеранів організувало акцію «Серце одиноке добром обігріймо».  1 жовтня спеціалісти установи разом із соціальними робітниками відвідали кожну оселю підопічних, вручили вітальні листівки, продовольчі набори, а також подарували радісні хвилини спілкування, можливість поділитися спогадами про дитинство, юність, трудовий шлях та досягнення. Приємно вражені пенсіонери дякували за проявлену до них увагу, за щирі посмішки, подарунки, а також і за допомогу працівників центру соціальних послуг.

     Колектив комунальної установи «Центр соціальних послуг» та підопічні дякують благодійникам, завдяки яким вдалося успішно реалізувати заплановані заходи з нагоди проведення Дня людей похилого віку та Дня ветерана: Марковій О.А., Латковському А.М., Мігулі Ю.Ю., Сподаренку Г.О.,  Василенку В.І., Галіздрі А.В., Азманову П.П., Романьку В.І., Яременку І.С., Кравцову Д.М., Ларченку М.І., Волкову С.Г., Кучеркову С.Г., Мурадову С.І., Спіріній Л., Сопіній Т.В., Чорній І., Рудик Л., Абдулаєвій Л., Рязановій Л., Стрижак Н.О., Тібішевській О.Є., Лісовик І., Акімовій А.С., Леговкі В.М., Полегоньку С.. З вашою допомогою було придбано та сформовано 90 продовольчих наборів для отримувачів послуги догляд вдома та 30 осіб похилого віку відділення денного перебування мали можливість відвідати чудовий парк та приємно поспілкуватись з однолітками.  Ваша допомога – це не просто матеріальні цінності, а дарунок радості та надії на краще життя.  Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею! Бажаємо вам усіх благ і процвітань!

      Будьмо милосердними, будьмо людяними, огортаймо турботою та увагою людей поважного віку. Це потрібно не тільки їм, а й всім нам.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь