Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Хірургічне відділення європейського рівня у Веселівській громаді

Дата: 04.10.2019 10:46
Кількість переглядів: 660

Фото без описуПершого жовтня відбулося святкове відкриття хірургічного відділення КП «Веселівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Веселівської селищної ради після капітального ремонту.

Відтепер у відділенні створено всі умови не тільки для дійсно комфортного перебування хворих, а й для надання високоякісної хірургічної допомоги. Адже ми добре знаємо, що оперуватися до Веселівських хірургів та гінекологів приїздять люди як з Веселівського району, так і з сусідніх Великобілозерського, Сірогозького, Мелітопольського  районів та м. Дніпрорудного.

 На святі зібрався весь колектив лікарні, голова селищної ради П.М. Кіяшко, секретар ради Стогній Р.О., гості з Германії, депутат селищної ради Нестеренко Л.М.,  члени апарату селищної ради. Селищний голова привітав присутніх з цією подією. Він сказав, що утримання закладу охорони здоров'я вторинного рівня є досить відповідальною та дороговартістною справою, але депутати селищної ради уважно та з розумінням ставляться до цього, контролюють кожну виділену суму.

            Головний лікар О.М. Колісник розповів, що розпочинаючи ремонт, спочатку планувалося лише часткове косметичне перетворення. Але, завдяки підтримці селищного голови, було вирішено поступово зробити нашу лікарню дійсно сучасним, конкурентноспроможним закладом, щоб зберегти у цей складний час медичної реформи для наших жителів можливість отримувати достойну медичну допомогу на своїй території, не виїзджаючи до обласних лікарень, чи в інші міста.

Завідувач хірургічним відділенням Шевченко О.В. подякував всіх пацієнтів за розуміння стану та терпіння, з яким вони лікувалися у відділенні під час ремонту. Щиро подякував, в першу чергу, колектив свого відділення, завдяки ентузіазму та праці якого сталася ця подія.

Лікар-невролог Малишко Н.К. приєдналася до привітань. Вона зазначила, що розуміння важливості збереження лікарні в районі є першочерговою справою. Ми повинні розвивати діагностичну базу закладу. Лікарні вкрай необхідно створити умови для якісної повної діагностики таких розповсюджених захворювань, як інсульт, інфаркт, онкопатологія, травми та багато іншого. А для цього дуже гостро стоїть питання придбання комп'ютерного томографу. Вона зазначила також, що не менш важливим питанням наразі є достойна оплата праці медичних працівників. Адже на даний час, зрівнялася грань кваліфікованої та некваліфікованої праці. Ми маємо сумну статистику відтоку висококласних спеціалістів у інші лікувальні заклади та за кордон.

Розуміючи усю складність сучасного стану медицини у країні, колектив лікарні залишається спроможним до якісної, доброї роботи. Від імені всіх працівників КП «Веселівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Веселівської селищної ради, висловлюємо щиру вдячність депутатському корпусу Веселівської селищної ради та особисто селищному голові П.М. Кіяшку за ту нелегку роботу, яка була проведена по фінансуванню ремонту хірургічного відділення, як початок створення сучасного лікувального закладу на території громади. Ми пишаємося тим, що не дивлячись на фінансове напруження у громаді, ви, шановні депутати, знайшли можливість виділити 500 000 тис. гривень на ремонт відділення.  Слова вдячності висловлюємо також усім спонсорам-підприємцям, фермерам  за  те, що вони надали дуже велику допомогу в ремонті хірургічного відділення. Від них надійшло власних  коштів в сумі 300 000 грн. Це дуже значний добровільний внесок у підтримання здоров'я своїх людей.

 

                                                                                          Головний лікар КП «Веселівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Веселівської селищної ради Колісник О.М.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь