Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Як це було: День здоров’я в КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія»

Дата: 01.10.2019 14:47
Кількість переглядів: 262

Фото без опису26 вересня 2019 рік… Довкола – погідне небо, море сонця, теплінь… Пора бабиного літа дарувала святковий настрій. Уся гімназійна родина, повна сил, бадьорості й запалу, зібралася святкувати День здоровя.

Це день нагадування всім, що кожна людина планети несе велику відповідальність за своє існування.

Зазвичай, день розпочався з уроку спілкування. Говорили про відомих спортсменів  Веселівського краю і не тільки,  про здоровий спосіб життя, про почуття відповідальності за власне здоров’я, про соціальні та духовні його складові.

Дійство розпочалося ритмічною зарядкою, яку під бадьорий музичний супровід провели учениці 8-А класу Щебликіна Лідія та  Воскобійник Валерія.

          Не обійшлося і без напутнього слова директора гімназії Кривка Ігоря Олексійовича. З  його легкої руки День здоровя міцно прижився на терені позакласних заходів гімназії, і вже не один  рік кличе в похід за здоров’ям і дітей, і вчителів, і батьків. Ігор Олексійович привітав гімназистів,  побажав міцного здоров’я, гарного настрою і, звичайно, перемоги.

А далі…А далі, посміхаючись, граціозні дівчата та елегантні хлопці  вигукували: «Не втрачай дорогоцінний час – займайся спортом!», «Позбудься залежності від гаджета», «Живи з любов’ю».

І розпочалося… Естафети, метання м’яча, гранати, стрибки з місця, у довжину, скакалка, підтягування на перекладині, біг на 30 м., 60 м.,100 м., 400 м., 800м…

Атмосфера панувала, як на якомусь відповідальному турнірі,- гімназисти намагалися не підвести свою команду,  відчайдушно вболівали за своїх.

Швидко летить час, і спортивні змагання завершуються. Найурочистіша мить – підведення підсумків. У кожній паралелі є свої чемпіони, і як справжніх олімпійців, усіх найспритніших, найпрудкіших, найшвидших відзначено.

 Найкращі результати показали  Чупрова Віолетта – 6-Б клас ( біг на 30 м.),  Артьомова Крістіна – 7-А клас ( біг на 60 м.), Перепічка Олександра – 9-Б клас(біг на 400м.), Аліменко Влад – 9-Б клас ( біг на 800 м.),  Маніца Вікторія –  (біг на 100 м.), Боц Євгеній – 10-А клас (метання гранати), Урбанський Єгор – 11 клас (стрибки в довжину), Літвінов Владислав – 11 клас (підтягування на перекладині).

Хочеться подякувати вчителям фізичної культури Карнаухову В.М. та Сенюкову О.Е. за організацію свята, а  нашим дітям за їх старанність і за волю до перемоги.

Цей день подарував усім заряд бадьорості, гарний настрій і залишив яскраві враження! Чудові емоції, азарт і свіже повітря зробили свою справу – наші гімназисти залишилися щасливими і відпочилими. З новими силами учні розпочали новий навчальний день.

 

                                     Заступник директора з виховної роботи  Філь Г.Б.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь