A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Всеукраїнський день бібліотек, відзначається 30 вересня починаючи з 1998 року

Дата: 30.09.2019 13:38
Кількість переглядів: 487

Фото без опису30 вересня — найчитальніший день року, адже у 1998 році Президент України підписав Указ, яким затвердив Всеукраїнський день бібліотек.

 

У цей день вітання з професійним святом приймають бібліотекарі — провідники у світ знань, казок, подорожей, фантастики, наукових відкриттів.

Символічно, що саме в день Віри, Надії, Любові і матері Софії відзначається це свято. Сама назва – "Всеукраїнський" свідчить, що це свято не тільки професійне, а загальнонародне, адже кожна людина хоча б раз у житті була у бібліотеці, а для багатьох вона стала рідною домівкою, бо без книги нема знань.

Безсумнівно, зараз можна завантажити й купити практично будь-яку книгу, але! По-перше, усіх книг не купиш, а в бібліотеці їх можна взяти абсолютно безкоштовно, а по-друге, в бібліотеці є особлива, чарівна «книжкова» атмосфера, яка об’єднує однодумців.

Будь-яке свято – це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань. І в це день нас прийшли привітати представники місцевої влади, які всіляко допомагають нам, опікуються культурою в нашій громаді, роблять кращими та сучаснішими наші бібліотеки.

До Всеукраїнський день бібліотек колектив Веселівської селищної бібліотеки підготував для своїх читачів цікаві інсталяції та  книжкові виставки.

У цей святковий день селищний голова Петро Кіяшко привітав бібліотекарів з їх професійним святом та побажав творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у благородній просвітницькій справі.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь