Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Дитячий садок "Вишенька" КЗ "Широківський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.- ДНЗ" відсвяткував свій золотий ювілей - 50 років

Дата: 30.09.2019 09:50
Кількість переглядів: 580

 


Фото без опису

Радісну подію відзначив дня­ми дошкільний підрозділу КЗ «Широківський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» с. Широке. Рів­но 50 років тому (у 1969 році) ма­ленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудо­ва­ного дитсадка, а оче­нята почали звикати до дивовиж­ного світу, де оселилося без­турботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін — перші випускники приводять своїх дітей, онуків.

На цьому святі було по родинному затиш­но та цікаво. Свій ювілей працівники та вихованці ДНЗ святкували у широкому колі друзів. Привітати ювілярів завітало чимало гостей, серед яких селищний голова Кіяшко П.М., секретар ради Стогній Р.О., староста села Широке Єрещенко Л.В., керівники закладів дошкільної та загальної середньої освіти громади, ветерани дошкільної освіти, хто працював у цьому дитячому садочку з початку його заснування, випускники й вихованці садочку, батьківський колектив.

Отже, минуло 50 років. Здається, що цей відрізок не малий, проте вагомий. Для цього колективу – це період досягнень та здобутків, втілення планів та ідей, розвиток дошкільного закладу та найголовніше – виховання підростаючого покоління. З любов’ю в серці, з добром в душі щодня, щохвилини справжні фахівці  своєї справи виховують малечу.

З вітальних словом до педагогічного колективу, вихованців та батьків звернувся селищний голова Петро Кіяшко. До теплих віншувальних слів додав сертифікат на придбання пральної машини для оновлення матеріально-технічної бази закладу.

З особливою повагою ведучі згадували про тих людей, які пішли на заслужений відпочинок: всі були раді зустріти в ошатній залі ветеранів дошкільної освіти, які пропрацювали в цьому дитячому саду не один рік, почути від них приємні слова і привітання. Скільки малюків пройшли через їх руки, скільки віддали вони тепла і ласки кожній дитині!

Окремо зворушливо звучали слова та спогадами колишнього завідувача Бєлки Віри Василівни, яка 26 років свого життя присвятила дошкільному закладу. Вона зауважила, що їй завжди приємно згадувати молоді роки, та привітала всіх із золотим ювілеєм і побажала, аби вогник творчості не згасав у серцях працівників закладу і подальша доля дитячого садка була щасливою, увінчаною новими досягненнями на освітянській ниві.

Для присутніх і гостей була представлена концертна програма — справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які співали, танцювали, розказували віршики, чим забезпечили чудовий настрій всім присутнім.

До привітань долучились і представники батьківського комітету з подарунками та побажаннями гарного настрою, успіхів, щастя та добра.

За сценарієм гості отримали нагоду на машину часу здійснити рейс за маршрутом «Шлях, довжиною у 50 років» та передивитись мультимедійну презентацію, яку створили з нагоди святкування ювілею. Всі присутні з цікавістю та з хвилюванням спостерігали як за час існування змінювався рідний садочок, на світлинах знаходили знайомі обличчя нинішнього колективу та тих людей, які вже не працюють в закладі.

Дитячий садок — це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Всі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям і про них можна сказати такі слова:

Вони до діточок приходять не на службу, На добру зустріч з нашим майбуттям. Вони несуть щодня любов і дружбу І просто віддають своє життя!

А закінчилось свято, куштуванням смачного святкового торту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь