Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Олімпійський тиждень у рідній першій школі!

Дата: 17.09.2019 14:19
Кількість переглядів: 236

Фото без описуВсім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. 

Доброю традицією у нашій школі стало проводити напередодні Дня фізичної культури та спорту Олімпійський тиждень. Спорт - це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя - це саме життя, рух вперед!

13 вересня на шкільному подвір’ї відбулося урочисте відкриття заходу «Олімп - 2019».

Наші вчителі молодших класів вирішили зробити  інтеграцію предметів і поєднали фізичне виховання з музикою. Відвідавши місцевий стадіон, маленькі школярі відпочивали, веселились під час спортивних розваг. Класний керівник 3-Б класу Щебликіна Г. П. на свіжому повітрі провела ранкову зарядку. Протягом тижня проводились тематичні бесіди, години та зустрічі зі спортсменами Веселівської ОТГ.

А для старших класів після уроків було проведено тематичні змагання «Олімп - 2019». Під час урочистої лінійки учні познайомилися з історією заснування Олімпійських ігор, з їх символікою та традицією проведення. Також, було запалено Олімпійський вогонь - вогонь миру і дружби.

Дівчата 11-А та 9-А класу розважили усіх присутніх спортивними танцями-анімашками.

Є чим пишатись і рідній першій школі. Адже більше ста учнів  відвідують різноманітні секції – наша спортивна гордість!

Родзинкою заходу стали показові  виступи хлопців 10-11 класів. Наші майбутні захисники  показали  елементи рукопашного бою - Адасько О., Клочков О., Ліповой І., Сухецький Д., Боцко Б., Рибачков О., Незаписанко М, Карлов С., яких підготував вчитель фізичної культури та Захисту Вітчизни Прусенко М.А. А всю силу та міць свого тіла продемонстрували вихованці гуртка пауерліфтингу під керівництвом Лисенка М.М.  - Дубовик Д., Вишневецький О., Зимовець В., Зимовець С., Іванов Д.

 Спритність, витримку і жагу до перемоги проявили  дві збірні команди учнів 5-9 класів під керівництвом вчителя української мови та літератури Лебединської Н.В. та вчителя трудового навчання Калабіної  М.Г. у різноманітних цікавих естафетах. Визначити  переможців було дуже складно, адже всі старалися, тому перемогла дружба. І кожен клас отримав грамоту за участь у змаганнях.

Веселими і задоволеними залишилися всі учасники. Ми ще раз переконались, що в нашій школі працюють і вчаться сильні, спритні й сміливі люди.

 Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

Педагог-організатор Філаткіна Ю.І.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь