A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відбулася колегія освітян Веселівщини

Дата: 30.08.2019 15:16
Кількість переглядів: 988

Фото без опису30 серпня 2019 року, напередодні нового навчального року, на базі КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» пройшла традиційна серпнева колегія педагогічних працівників загальної середньої , дошкільної та  позашкільної освіти Веселівської селищна територіальної громади, присвячена підведенню  підсумків роботи за 2018/2019 навчальний рік та визначенню стратегічних напрямів розвитку системи освіти Веселівської ОТГ у 2019/2020 навчальному році.
На колегії були присутні керівники закладів освіти  громади , вчителі, вихователі дитячих садочків,  селищний голова Петро Кіяшко, а також секретар ради   Раїса Стогній і начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Дундук.

 Селищний голова  привітав  присутніх з початком навчального року, і зазначив, що минулий навчальний рік – це був перший рік упровадження реформи «Нова українська школа» і громада абсолютно відповідно  увійшла в цей процес.

Підсумки діяльності системи освіти у минулому навчальному році та основні завдання з покращення умов доступності якісної освіти у громаді  та реалізація концептуальних засад впровадження «Нова українська школа» в закладах освіти громади були представлені начальником відділу освіти , молоді та спорту Оксаною Дундук.

 Колегія освітян Веселівської ОТГ надихнула всіх учасників на нові звершення у розбудові новітнього освітнього простору в умовах сучасної української школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь