Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

РОБОТА ПКЗ «ДЮСШ» У ЛІТНІЙ ПЕРІОД НЕ ЗУПИНЯЄТЬСЯ

Дата: 23.08.2019 14:27
Кількість переглядів: 399

Фото без описуВідповідно до плану роботи спортивної школи з 2011 року відділення ДЮСШ працюють у літній канікулярний час з метою зайнятості дітей та підлітків.

Особливо хотілося виділити тренера-викладача відділення боротьби вільної Фісуна С.В., який працював весь літній період і в тому числі під час своєї відпустки. Десятки дітей мали змогу підвищити свою майстерність. На канікулах Станіслав Валерійович виїжджав на змагання, організовував навчально-тренувальні збори для своїх вихованців і щоденно проводив тренувальні заняття. Не менше пропрацювала влітку і тренер-викладач з баскетболу Тарасенко О.В., працюючи щоденно і також знаходячись у відпустці, Ольга Володимирівна зі своїми вихованцями часто брала участь у обласних змаганнях та  проводила тренувальні заняття на стадіоні. Відмінно попрацювали тренери з футболу Прядко О.С. і особливо наш сумісник Мірошник Р.В.,  який зі  своїми вихованцями брав участь у чемпіонаті Запорізької області та проводив на стадіоні щоденні тренувальні заняття.

Більше половини літа працював і досвідчений тренер з пауерліфтингу Лисенко М.М.. Програма роботи ДЮСШ у літній період повністю виконана. Тренерський колектив нашого закладу добре розуміє, що переривати влітку навчально-тренувальний процес означає, що  у вересні все потрібно буде починати з нуля.

 

Директор ПКЗ «ДЮСШ»   Ю.В.Козюра



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь