A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У Веселівській громаді відбулося «Свято меду»

Дата: 21.08.2019 14:02
Кількість переглядів: 789

Організаторами цього солодкого свята стали ГО «Спілка бджолярів» Веселівської громади за підтримки Веселівської селищної ради. 


Гості свята мали змогу взяти участь у великому ярмарку продукції бджільництва, дегустації меду та продуктів бджільництва, а також конкурсах, розвагах для дітей та дорослих.
Окрім продуктів бджільництва на святі можна було придбати вироби народних майстрів – прикраси, сувеніри, вулики та все що необхідно для бджолярів. «Свято меду» в серпні вже стало для мешканців громади традиційним, але цього року воно зустрічало відвідувачів у Центральному парку смт Веселе біля будівлі музичної школи. І це місце було обрано невипадково. Адже саме тут напередодні свята було встановлено пам’ятник бджолі-трудівниці.
На святі були присутні майстри пасічної справи не тільки нашої громади, а гості з м. Мелітополь - представники ГО «Сучасна пасіка». Виставку- ярмарок відвідав селищний голова П. Кіяшко, який урочисто привітав членів спілки бджолярів, організаторів та гостей ярмарки. Благочинний Веселівського району Православної Церкви України протоієрей храму Покрови Пресвятої Богородиці Православної Церкви України Василь Квашко освятив представлену на ярмарку продукцію.
На святі хороший настрій усім охочим дарували найкращі колективи Веселівської громади. Всіх відвідувачів щедро пригощали і давали спробувати не лише мед, а й медовуху та питний мед. А ще смачний куліш, попкорн, солодка вата та багато всього цікавого та смачного. Кожний хто завітав на свято обирав собі розвагу за вподобаням: взяти участь у конкурсах чи скуштувати смаколики, придбати медом та подивитися концерт, поділитися досвідом в справі бджолярства або отримати поради від колег.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь