A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

17 серпня у Веселівській селищній територіальній громаді відсвяткували День добровільної пожежної охорони

Дата: 20.08.2019 10:59
Кількість переглядів: 926

Фото без описуСвято розпочалося із флешмобу, який підготували вихованці танцювальної студії «Атмосфера», на центральній площі селища. Для всіх присутніх виступили творчі колективи, команда Дружин юних пожежних та малеча із дитячого садочка. До жителів звернувся голова територіальної громади Петро Кіяшко: «Ми започаткували нове свято – День добровільної пожежної охорони, яке відтепер відзначатимемо кожного року в третю суботу серпня».
Участь у заході взяв і представник Головного управління ДСНС України у Запорізькій області, який за відзначив, що Веселівська ОТГ зразкова не тільки на теренах Запорізької області, а й входить до найкращих по всій Україні.

"Громада активно протистоїть вогняній стихії та надзвичайним подіям у районі, про що свідчать чотири осередки місцевої пожежної охорони у селах Широке, Мала Михайлівка, Озерне, Новоолександрівка, які мають на озброєнні спеціальні пожежні автомобілі, оснащення та бойовий одяг. Таке відповідальне ставлення до власної безпеки повинно виступати прикладом для наслідування іншими громадами» - зазначив начальник сектору підготовки та організації служби підрозділів Управління реагування на НС ГУ ДСНС Владислав Перетокін. Привітали учасників змагань також заступник голови Михайлівської громади Вільнянського району - Леміш Тарас Олександрович та староста села Озерне - Сєчін Олександр Олександрович. 
Після урочистостей відбулися змагання добровільних пожежних дружин на спеціальному учбово-тренувальному майданчику. Участь у заході взяли місцеві пожежні команди Веселівської селищної територіальної громади із с. Широке, Мала Михайлівка, Озерного, Новоолександрівки та запрошені гості – вогнеборці добровільної пожежної команди Михайлівської громади Вільнянського району.
Учасники мали подолати смугу перешкод, загасити «умовну пожежу» та деблокувати постраждалого внаслідок ДТП і транспортувати до автомобіля швидкої допомоги.
Приємно було спостерігати, як члени команд долають нові спортивні рубежі. У чесній та безкомпромісній боротьбі перемагали найкращі.
Перше місце зайняла команда с. Озерне, друге – наші гості з с. Михайлівка Вільнянського району, а третє – добровольці с. Новоолександрівка



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь