A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

4 липня 2019 року у Веселівській ОТГ відбулись перші земельні торги на право оренди земельних ділянок

Дата: 11.07.2019 11:29
Кількість переглядів: 582

Товариство з обмеженою відповідальністю «АгоІнвеСтор» на підставі договору із Веселівською селищною радою згідно з рішенням 72 сесії Веселівської селищної ради Запорізької області сьомого скликання від 19.03.2019 року виставило лотом №1 для проведення земельних торгів, земельну ділянку площею 25.0000 га, цільове призначення - ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

04.07.2019 року о 12:00 в приміщенні Веселівської селищної ради (вул. Центральна, 162, смт.Веселе) ТОВ «АгроІнвеСтор» було проведено земельні торги (об’єкт продажу- право оренди на земельну ділянку) за участі 4 (чотирьох) учасників.

Під час напружених змагань переможцем земельних торгів визнано учасника торгів під №4 (ф/г «Лучисте-2А» вул. Лучиста, 2а, смт.Веселе), який запропонував найвищу плату за користування земельною ділянкою.

За результатами торгів річна орендна плата лота становить 185 007,20 грн., що становить 26,92% від нормативно - грошової оцінки земельної ділянки.

Переможець земельних торгів підписав протокол земельних торгів №9 з продажу права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення комунальної власності та уклав з Веселівською селищною радою договір оренди землі, згідно якого прийняв у строкове платне користування земельну ділянку сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 25.0000 га на 10 (десять) років.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь