A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

14 червня відбулося засідання чергової сесії Веселівської селищної ради

Дата: 16.06.2019 12:14
Кількість переглядів: 548

Фото без описуДепутати  заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

На розгляд депутатів було винесено 32 проекта рішень, які  попередньо  були  розглянуті  на  засіданнях постійних комісій Веселівської селищної ради.

У роботі сесії взяли участь 19 депутати із загальної кількості 25.

Перед початком розгляду сесійних питань селищний голова  Петро Кіяшко привітав керівника КП «Веселівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Веселівської селищної ради Колесніка О.М.  та  КНП «Веселівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Веселівської селищної ради Воробйову І.Л. з професійним святом  медичного працівника.

  В ході проведення засідання депутатами селищної  ради розглянуто 32 питання  порядку денного, зокрема: про організацію оздоровчого періоду в освітніх закладах селища, про стан роботи з проектної та інвестиційної роботи в громаді, результати та хід виконання Урядової програми «Доступні ліки» та цільової Програми протидії захворюванню на туберкульоз по Веселівській ОТГ на 2017-2020 роки; ряд земельних питань; про встановлення ставок єдиного податку та встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Веселівської селищної територіальної громади на 2020 рік; про внесення змін та доповнень до рішення сесії від 11.02.2019 р №16  «Про  Програму фінансової підтримки КП «Веселівська БЛІЛ»  на 2019 рік»; про внесення змін і доповнень до раніше прийнятих Програм тощо.

 На сесії селищної  ради активні обговорення викликали питання щодо встановлення ставок  та пільг  із сплати земельного податку  на території Веселівської селищної територіальної громади на 2020 рік та  виконання Програми забезпечення підтримки діяльності КП «Веселівська центральна аптека №80» Веселівської селищної ради на 2018 рік.

 Також депутати заслухали начальника Веселівського відділення поліції          Мелітопольського ВП  ГУНП у Запорізькій області  Куцака В.М., про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території  Веселівської селищної територіальної громади.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь