A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Ювілейний звітний концерт зразкового хореографічного колектива танцювальної студії «Атмосфера» !!!

Дата: 05.06.2019 13:07
Кількість переглядів: 683

Фото без описуТанцювальна студія «Атмосфера» була заснована Ібатулліною Венерою Амурівною  у 2014 році. Цьогоріч їй виповнюється 5 років. За ці роки студія  здобула багато перемог, і ще багато нових вершин попереду.

 01 червня, для усіх поціновувачів творчості колективу, студією було підготовлено досить велику та насичену концертну програму. Всі найкращі номери за час існування колективу. Радували як нові номери, так і доволі давні, але які полюбилися глядачам та отримали не одне призове місце на різноманітних конкурсах.

У колективі  займається близько 110 чоловік. Цього року з колективу випускається найбільша кількість вихованців за роки існування студії, а саме 9 дівчат. Це їх останній звітний концерт у складі колективу і від цього стає трішки сумно.

 І як же в такий день без привітань та подарунків. Керівник танцювальної студії, Венера Амурівна, привітала своїх вихованців з ювілеєм, випускниць з гідним закінченням та побажала їм  успіхів в дорослому житті.

Звітний концерт — свято мистецтва, головна подія навчального року, шлях до якого лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю, наполегливість. Керівник колективу — талановита хореограф, яка наполегливо і завзято навчає дітей основам танцю, підвищують культурний рівень своїх вихованців, дає можливість кожній дитині поринути у вирій творчого піднесення. Дітям танці дають багато знань як виступати на сцені, як обіграти той чи інший образ на сцені. Колектив  часто проводить  концерти, мюзикли  під час яких батьки можуть прийти та подивитися на своїх дітей, а діти показати свою майстерність на сцені.

Глядачам були представлені різноманітні хореографічні композиції. Під час концерту юні артисти продемонстрували свою майстерність, створюючи на сцені атмосферу яскравого свята танцю, краси і творчості. Глядач, немов, потрапляє у різнобарвний калейдоскоп цікавих хореографічних постановок, запальних ритмів та яскравих колоритних костюмів. Коли музика та рухи гармонійно з’єднуються в єдине ціле, здатне викликати бурхливий океан почуттів, тоді і народжується танець, який не може залишити людину байдужою.

На гостей концерту чекали танцювальні композиції на всі смаки, різнобарв’я стилів, яскраві костюми, а головне — дитяча творчість, помножена на їх талант і підкріплена досвідом колективу самовідданого викладача. Натхненні чудовим дійством, глядачі дарували танцівникам бурхливі оплески. Свято мистецтва, яке подарували юні артисти, пройшло на високому рівні. Без сумніву, творчий звіт вихованців колективу вкотре продемонстрував, що студія залишається невичерпним джерелом творчості, таланту і натхнення в нашій громаді. "В кожній людині є сонце. Тільки дайте йому світити" — казав великий Сократ.

Вітаємо студію та керівника Ібатулліну Венеру Амурівну з  ювілейним  Днем народження колективу! Щиро бажаємо учням і керівнику нових творчих злетів та перемог,  щоб сцена сяяла яскравими сонечками талантів наших дітей, майбутнього нашої країни. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь