A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«СТЕЖКАМИ КАМЕНЯРА»

Дата: 04.06.2019 13:52
Кількість переглядів: 513

Фото без описуЖурі Всеукраїнського учнівського літературно-мистецького конкурсу “Стежками Каменяра” визначило переможців! Серед них і учень нашої школи, а на сьогоднішній день уже випускник – Богатов Данило!

      Цей конкурс було організовано Міжнародним фондом Івана Франка, Міністерством освіти і науки України, Інститутом модернізації змісту освіти, громадською організацією «Львівське товариство» в місті Києві та Львівським національним університетом ім. Івана Франка в 2017 році.Фото без опису Він має на меті посилити творчу мотивацію у вивченні учнями закладів загальної середньої освіти творчості Івана Франка через створення творів у різних жанрах: «Поезія», «Проза», «Драматургія», «Найкраща ілюстрація до творів Івана Франка». Усі члени журі - досвідчені фахівці у своїй сфері: художники, викладачі ВНЗУ, письменники, актори, журналісти. Онук Каменяра -  Роланд Франко, якому  нещодавно виповнилося 87 років, є головою правління Міжнародного фонду Івана Франка і його моральним наставникомФото без опису

      За інформацією сайту  Міжнародного фонду Івана Франка,  цьогоріч на конкурс надійшли понад дві тисячі робіт з усіх регіонів України. До розгляду журі було представлено 1756 робіт школярів віком від 6 до 16 років, серед яких лише 23 учні мають переможні місця. Члени журі визначили по три призових місця в кожній із чотирьох номінацій та у кожній віковій категорії відповідно. Данило, разом зі своїм керівником, учителем української мови та літератури Нестеренко О.Г., взяли участь і здобули переможне ІІІ місце в  номінації «Драматургія» - містерія «Він не корився долі, що «недолею» зоветься…»

     

     Вітаємо наших переможців! Творчої наснаги й подальших успіхів у пробах пера!

Шкільна Єдина республіка «Особистість»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь