Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Прощання з початковою школою

Дата: 28.05.2019 13:30
Кількість переглядів: 396

Фото без описуЯк одна прекрасна мить пролетіли роки навчання в початковій школі учні 4-А класу КЗ «Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 Веселівської селищної ради». Чотири роки минуло з того часу, як діти вперше несміливо переступили шкільний поріг. За цей час школа стала для них рідною домівкою. Наші чотирикласники подорослішали, отримали ґрунтовні знання і своїми успіхами у навчанні довели, що готові стати п’ятикласниками.

Випусний вечір у 4-А класі пройшов у теплій та веселій атмосфері. Був  підготовлений  і невеликий святковий концерт за участю випускників, які співали пісні, танцювали, розважали глядачів жартами, декламували вірші. Батьки цих талановитих дітей не стояли осторонь. Також, лунали привітання від директора школи Атрім Нелі Миколаївни, яка вручила дипломи про закінчення початкової школи. Теплі слова для випускників сказала їх перша вчителька  Головіна Любов Григорівна.

Родзинкою заходу  стали мрії школярів. Тут звучали  бажання стати відомим футболістом, хореографом, депутатом і навіть Президентом України. Але всіх найбільше вразили мрії про мир, мрії стати мільйонером, щоб допомагати бідним. Ось такі наші випускники!

Учні попрощалися з першими сходинками дитинства та першою вчителькою, яка впевнено вела їх  стежинами шкільної науки, та пообіцяли своєму майбутньому класному керівнику і надалі бути взірцем у навчанні й вихованні.

Педагог-організатор Філаткіна Ю.І.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь