A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Останній дзвоник у школі – перший дзвінок дорослого життя

Дата: 28.05.2019 13:12
Кількість переглядів: 606

Фото без описуУ травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято Останнього дзвоника до КЗ «Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 Веселівської селищної ради».

Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.

Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. На три довгих місяці можна забути про парти, вчителів і зубріння.

Хтось відправиться подорожувати, хтось проведе літо на дачі або в селі, а хтось залишиться в місті, але все одно вільним, як травневий вітер. Можна займатися улюбленими справами, не думаючи про час.

Але для деяких закінчення шкільного року пов'язано не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями … Для тих, хто цього року закінчує школу, останній дзвоник є відліком початку найбільшої зміни в житті. Вони начебто і не зовсім дорослі ще, але вже й не діти. Попереду ще море тривоги у вигляді випускних та вступних іспитів.

Аби розділити радість сьогоднішнього свята, пригадати хвилюючі миті з свого шкільного життя завітали до першої рідної школи гості -  начальник відділу Центру надання адміністративних послуг Овдієнко Тетяна Вікторівна, голова батьківського комітету Величко Світлана Іванівна.

З вітальним словом до учнів, вчителів, батьків, випускників звернувся  директор школи Артім Неля Миколаївна. На святковій лінійці були нагороджені Похвальними листами молодші школярі, учні 5-11 класів. Були  відзначені учні, які посіли призові місця на рівні області та України: Петренко Яна (4-А), Бондаренко Настя (4-А), Шеховцова Настя (4-А), Калініченко Григорій (2-Б), Марченко Злата (2-А), Павлюк Віоллетта (7-А), Ступко Євген (7-А), Черниш Вікторія (7-А), Ткаченко Сашко (8-А), Ємець Катя (9-Б), Ємець Віка (8-Б), Коваль Ольга (10-А), Найдьон Анна (10-А), Герасименко Ірина (10-А), Дубовик Даніїл (10-Б), Лиходій Настя (9-А), Олешко Валерія (9-А), Зимовець Сергій (10-Б), Зимовець Влад (10-Б) та наша переможниця на Всеукраїнському рівні з української мови та літератури Шавлюк Анна (10-А) і нагороджені грамотами Департаменту освіти та науки  Запорізької ОДА та  грошовими винагородами.

Неля Миколаївна з привітанням звернулася до наших випускників 2019 року і зауважила: «Випускники більше не стоятимуть біля дошки, не бігатимуть і не сперечатимуться на галасливих перервах. Останній дзвоник у школі – це водночас і перший дзвоник дорослого життя для кожного випускника».

Хвилююче-урочистими були колективні привітання випускників та першокласників, вручення подарунків. І, звичайно, останній шкільний вальс, на хвилях якого кружляли випускники, а на очах у вчителі та батьків з’явилися сльози.

І ось настала довгоочікувана хвилина, коли пролунав останній дзвінок, сповістивши про закінчення 2018-2019 навчального року.

Тож  щасливої долі і щастя доволі, дорогі випускники!!!

Педагог-організатор Філаткіна Ю.І



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь