A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Різноманіття джерел інформації про вакансії.

Дата: 24.05.2019 11:02
Кількість переглядів: 743

Фото без описуОдним з найважливіших моментів під час пошуку роботи – є знання джерел вакансій та вміння правильно їх використовувати. При достатній кількості таких джерел,  людина забезпечена активною діяльністю на ринку праці та успіхом у пошуках роботи.

Так, 23 травня  2019 року , в Веселівській районній філії Запорізького обласного центру  зайнятості пройшов семінар для зареєстрованих безробітних «Техніка пошуку роботи. Використання джерел інформації про вакансії». Основною метою заходу стало ознайомлення учасників семінару з основними джерелами інформації про вакансії, їх перевагами і недоліками, необхідність їх щоденного опрацювання.

У ході семінару шукачі роботи спільно з фахівцем служби зайнятості Поляковою Н.В. обговорили етапи пошуку роботи та поділилися, як позитивним, так і негативним досвідом використання різних джерел, а також обмінялися думками з цього питання та почерпнули багато корисної інформації щодо різноманіття джерел про вакансії. 

В результаті проведеного заходу  безробітні чітко засвоїли, що інформацію про вакансії можна знайти не лише в ЗМІ, мережі Інтернет чи в центрах зайнятості, а й на дошках оголошень, від родичів або знайомих, відвідуючи ярмарки та міні - ярмарки вакансій, презентації роботодавців, тощо. Головне, щоб сама інформація була перевірена, актуальна і надавала можливість гарантованого працевлаштування.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь