Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

  Під стягом Євросоюзу

Дата: 22.05.2019 08:19
Кількість переглядів: 224

Фото без описуЗ 2003 року в Україні  в третю суботу травня святкується День Європи. Цей день став символом нового початку, вільного та успішного шляху, мирної співпраці між суверенними націями, що ґрунтується на спільних цінностях та спільних інтересах миру, солідарності, демократії, добробуту людей та верховенства права.

Прагнення  до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів визначає європейський вибір нашої країни. Дню Європи було присвячено інформаційну годину « Під стягом Євросоюзу», яку селищна бібліотека провела для десятикласників Веселівської ЗОШ І – ІІІ ст.. № 1. Учні дізнались про історію створення та сьогодення Європейського Союзу, його керівні органи та символи, а також багато цікавих фактів про Європу. Подивились відео « Як працює Європейський Союз?». Цікавими були відео презентації « Віртуальна мандрівка Європою» та про найбільш відомі пам’ятки  Європи. Звучав Гімн Європейського Союзу, вірші, присвячені цьому святу. Активно відповідали старшокласники на запитання вікторини. Було оформлено книжкову виставку « Європа – наш спільний дім» .

Наше місце – в Європейському Союзі. Наша мета – Україна в об’єднаній Європі. У Європі – історичний шанс України розкрити свої можливості. Ми маємо бажання разом з європейськими країнами будувати своє майбутнє і майбутнє нашої рідної України.

Т. Кожевнікова

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь