A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Успішно пройшла акція "Ніхто не забутий! Ніщо не забуте!"

Дата: 13.05.2019 11:38
Кількість переглядів: 497

Фото без описуЗ вдячністю і глибокою шаною вклоняємося ми живим учасникам війни та дітям війни, які винесли на своїх плечах весь тягар воєнного лихоліття, звільнивши рідну землю від фашистських загарбників.

Зникають журавлиними клинами ветерани війни, йдуть у небуття учасники війни. Рідіють ряди вдів і тих, хто залишився під час окупації в рідному селищі. Час невблаганно видаляє з пам’яті факти, події, імена.

 Друга світова війна і виборена в ній Перемога, віддаляючись від нас у часі, не відходять у забуття. Священна пам’ять і воєнні реліквії завжди живуть з нами, у наших серцях.
Ми були і назавжди залишаємося в неоплатному боргу перед визволителями.
 Третій рік поспіль в комунальній установі "Центр соціальних послуг" Веселівської селищної ради проходить акція "Ніхто не забутий! Ніщо не забуте!"

 Напередодні свята Великої перемоги над нацизмом у Другій світовій війні працівники комунальної установи центру соціальних послуг завітали до своїх підопічних.

У ході акції було охоплено 69 осіб похилого віку зі статусом "Учасник війни" та "Дитина війни."

Отримувачі соціальних послуг відділення соціальної допомоги вдома були раді та вдячні за підтримку, піклування та приділену їм увагу, вражені щирими вітаннями та щедрими подарунками у вигляді продовольчих наборів.

Від щирого серця хочемо  висловити слова вдячності успішним людям нашої громади, нашим спонсорам, які завжди приходять нам на допомогу: приватним підприємцям – Чупрову І.Л., Марковій О. А., Латковському А.М., Богомолову А.В., Гапоновій Л.М., керівникам фермерських господарств: Мігулі Ю.Ю., Міщенко І.С., Азманову П.П., Ларченко М.І., Бригиді О.П., Сподаренко Г.А., Василенко В.І., Мачешину Ю.С., керівнику ТОВ «СВК Фрунзе» Волкову С. Г. та керівнику ТОВ «Веселівський елеватор» Кучеркову С. Г.

Дякуємо вам за небайдужість, порозуміння, допомогу та співпрацю.

Старість вона неминуча і тільки та громада успішна, яка піклується про старше покоління та надає соціальну допомогу тим хто її потребує.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь