A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Разом ми досягнемо успіху

Дата: 04.05.2019 08:48
Кількість переглядів: 646

Фото без опису«Зібратися разом – це початок, триматися разом – це прогрес, працювати разом – це успіх». Такими словами розпочався семінар для керівників закладів дошкільної,  шкільної та професійної освіти, заступників керівників з навчально-виховної роботи шкіл громади, який відбувся 26 квітня на базі КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 2».

Освітяни працювали над темою «Створення соціального освітньо-культурного округу на базі КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2» як засіб доступу до якісної освіти в умовах децентралізації». Відповідно до рішення тридцять третьої сесії сьомого скликання Веселівської селищної ради від 23.06.2017 року № 9 «Про створення «Соціально-культурного округу КЗ «Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2» Веселівської селищної ради Запорізької області» на базі ЗОШ № 2 було створено соціальний освітньо-культурний округ, до складу якого увійшли 5 суб’єктів освітнього процесу: КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2» Веселівської селищної ради –опорний заклад, КЗ «Новоолександрівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад «Веселівської селищної ради, КДНЗ комбінованого типу № 3 «Казка» Веселівської селищної ради, ПКЗ «Будинок дитячої та юнацької творчості» Веселівської селищної ради, ДНЗ «Веселівський аграрний ліцей». На заході були присутні голова Веселівської селищної ради Кіяшко П.М., секретар ради Стогній Р.О., начальник відділу освіти молоді та спорту виконавчого комітету О.С. Дундук, заступник начальника відділу освіти Нетребко І.А., методисти відділу освіти Кандиболоцька О.В., Самофалова Н.В, які у своїх виступах окреслили питання розвитку та перспективи діяльності соціально-освітнього округу як засобу створення сприятливих умов для надання якісної освіти здобувачам освіти.

Про діяльність округу звітували керівники та заступники керівників, які висвітлили питання створення та розвитку соціально-освітнього округу, організації спільного освітнього простору, участі дітей закладів у позакласних заходах, використання матеріально-технічної бази, реалізації соціальних проектів, діяльності психологічної служби в умовах модернізації освітнього простору. Учасники семінару ознайомилися з презентацією виставки творчих наробок соціально-освітнього округу матеріалів колективів ПКЗ «Будинок дитячої та юнацької творчості» та КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2».

Після завершення теоретичної частини освітяни відвідали майстер-клас «Технологія виготовлення ковпака кухаря для учнів ДНЗ «ПАЛ», який був проведений майстрами виробничого навчання шкільної майстерні –студії «Стиль Веселе» та театральну виставу «Пасхальний кошик» за участю вихованців ДНЗ №3 «Казка» та учнів КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст № 2»

Завершилася зустріч учасників семінару обміном досвіду з теми семінару «Створення соціально-освітнього округу на базі КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст № 2» як засіб доступу до якісної освіти в умовах децентралізації». А проведена заступником директора з НВР Тополь І.О. психологічна вправа «Плодовитий сад»  показала  результативність та ефективність проведеного заходу.

Л.М. Нестеренко, керівник КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст № 2»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь