A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Розширена колегія Департаменту освіти і науки облдержадміністрації з питання «Реалізація Концепції «Нова українська школа»

Дата: 19.04.2019 14:47
Кількість переглядів: 519

Фото без опису18 квітня 2019 року у приміщенні Опорного закладу загальної середньої освіти Розумівської школи Долинської сільської ради Запорізького району брала участь делегація закладів освіти Веселівської селищної ради у розширеній колегії Департаменту освіти і науки облдержадміністрації з питання «Реалізація Концепції «Нова українська школа» у закладах загальної середньої освіти області у 2018 році та завдання щодо подальшого впровадження у 2019/2020 навчальному році». Під час засідання колегії представники освітньої галузі Запорізької області мали можливість ознайомитися з виставкою «Новий освітній простір» та демонстрацією практичних занять з основ робототехніки та IT-технологій.

Як зазначила Тетяна Озерова, Нова українська школа – це заклад освіти, де дають учням не тільки знання, як це було раніше, а й уміння застосовувати їх у житті, де прислухаються до думки дитини, вчать критично мислити, не боятися висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами. Запровадження першого етапу реформи в початковій школі – надзвичайно відповідальна справа, адже саме тут закладаються підвалини для Нової української школи.

З 2018/2019 навчального року для всіх учнів перших класів усіх шкіл області впроваджується новий Державний стандарт початкової загальної освіти в межах Концепції Нової української школи.

У наступному навчальному році за новим стандартом навчитимуться вже всі першокласники і другокласники України.

 

  

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь