Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Участь КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2» Веселівської селищної ради у Регіональному проекті «ВИРОСТИ ДУБОЧОК ДЛЯ СИНІВ ТА ДОЧОК»

Дата: 08.04.2019 14:38
Кількість переглядів: 551

Фото без описуВже не перший рік учні нашої школи під керівництвом педагогів вирощують саджанці різних порід дерев для озеленення рідної школи і селища.

Ось і цього року ми взяли участь у Регіональному проекті «ВИРОСТИ ДУБОЧОК ДЛЯ СИНІВ ТА ДОЧОК». Мета проекту: навчити дітей та молодь налагоджувати партнерські стосунки з громадою планувати природоохоронну роботу, залучати до спільної діяльності і презентувати  отриманні результати.

Сумісно з працівниками Веселівського відділення газового господарства під керівництвом Кудрі О.А., було висаджено саджанці дубочків, кленів, каштанів, вишні вирощених на шкільній навчально-дослідній ділянці. Працювали учні 9-го класу на чолі з класним керівником Щебликіною О. М. і педагогами школи Нестеренком В.М., Мусіхіною Г.П.

Після «Трудового десанту» працівники Веселівського відділення газового господарства пригостили школярів смаколиками і смачною кавою. Під час зустрічі було обговорено перспективи майбутнього співробітництва з питання подальшого озеленення рідного селища.

Ми дуже вдячні трудовому колективу Веселівського відділення газового господарства під керівництвом Кудрі О.А. з співпрацю з нашим закладом та небайдужість до проблеми озеленення рідного селища.

 Колектив школи КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь