A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

20 березня 2019 року на базі КЗ «Районна різнопрофільна гімназія» було проведено ІІ етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

Дата: 21.03.2019 16:45
Кількість переглядів: 589

Фото без описуЦього року 6 найкращих команд дружин юних пожежних закладів освіти Веселівської селищної ради та Чкаловської сільської ради змагалися за пра­во представляти Веселівський район  у зональному етапі.

Ро­з­почалося свято з урочистого ві­д­­­к­ри­ття, на якому з привітальним словом виступили начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради Дундук О.С. та головний інспектор Веселівського районного сектору ГУ ДСНС  України в Запорізькій області Кулик Є.В. Привітати учасників завітали маленькі вихованці КДНЗ № 2 «Світлячок».

Уже тради­ційні для заходу конкурси «Ві­зи­тка» та «Домашнє завдання» цього разу були насичені цікавими та оригінальними номерами.

Справжнім випробуванням для юних рятувальників стали зма­гання, під час яких діти пови­нні бу­ли вміло користуватися ря­ту­ва­льним спо­рядженням, відрізняти отру­йні гри­би від їстівних, швидко відповідати на запи­тання з основ медицини, за­в’я­зувати спеціальні ву­зли різними спо­собами.

На жаль, переможцями не могли бути всі, отож журі вибрало найкра­щих, яких було нагороджено грамотою відділу освіти, молоді та спорту виконкому Веселівської селищної ради.

Перемогу у конкурсі «Безпечна прогулянка» здобула команда                            КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Веселівської селищної ради», а першість у конкурсах «Візитка» та «Домашнє завдання» виборола команда КЗ «Маломихайлівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» Веселівської селищної ради; «Влучний ствольщик» -  КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Веселівської селищної ради». Призерами у загальних конкурсах районного етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних стали:

І місце - команда КЗ «Маломихайлівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» Веселівської селищної ради

ІІІ місце - команда КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» Веселівської селищної ради.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь