A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Навчання соцробітників

Дата: 21.03.2019 09:35
Кількість переглядів: 554

Фото без описуНа чергове технічне навчання соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома комунальної установи «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради було запрошено заступника начальника відділу «Веселівське бюро правової допомоги» Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сіруш Мінасян, яка провела ряд заходів.   

У зв’язку з проведенням 31 березня 2019 року виборів Президента України, проведено інформаційно - роз’яснювальну лекцію щодо реалізації виборчого права громадян. Соціальних робітників поінформовано про основні норми Закону України «Про вибори Президента України», «По Державний реєстр виборців» тощо.Фото без опису

          Люди похилого віку, це та категорія громадян, чиї права також порушуються. Через свій матеріальний, фізичний стан, не кожен в змозі відстояти, відновити порушені права, бути поінформованим про свої права. З метою уникнення порушень,  для соціальних робітників, які щодня вирішують соціально-побутові питання пенсіонерів, заступник начальника відділу провела презентацію діяльності Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та відділу «Веселівське бюро правової допомоги». Презентовано діяльність відділу за січень-лютий 2019 року по проведенню заходів, у тому числі в рамках правопросвітницького проекту «Я маю право», підведено підсумки по зверненням громадян, про найчастіші питання та проблеми, з якими стикаються громадяни, кількість наданої безоплатної первинної та вторинної правової допомоги тощо.

          Також, заступник начальника відділу, Сіруш Мінасян, здійснила прийом громадян. Соціальним робітникам було надано консультації з трудових, спадкових, договірних питань.      

На заході розповсюджено інформаційні буклети «Бюро правової допомоги», буклети та плакати правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО».

Соціальним робітникам повідомлено, що для отримання безоплатної правової допомоги необхідно  звертатися до відділу «Веселівське бюро правової допомоги» Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться за адресою: 72202, Запорізька обл., смт. Веселе, вул. Центральна, 202, Тел.: (06136) 2-12-28.

 

         

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь