Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Сучасні технології у профорієнтаційній роботі

Дата: 13.03.2019 09:54
Кількість переглядів: 781

Фото без опису12 березня у КЗ "Веселівська районна різнопрофільна гімназія" в рамках Місячника профорієнтації завідувачем сектору профорієнтації Веселівської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості Поляковою Наталією Вікторівною у 10-му класі був проведений профорієнтаційний квест "LEGO - КАР'ЄРА".

Метою квесту було формування компетенцій старшокласників щодо побудови професійної кар’єри.

В ході гри 3 команди "Козаки", "Друзі" і "Зірочки" змагалися за першість і найкращий результат. Протягом квесту вони подолали 7 станцій. На кожній станції команди відповідали на тестові завдання, розгадували ребуси, працювали над професійним портфоліо, визначали найсуттєвіші професійні якості, працювали з текстами, розв'язували логічні задачі, розглядали різноманітні ситуації та створювали алгоритм побудови професійної кар'єри

 В організації та проведенні квесту допомогу надали вчителі гімназії: класний керівник 10 класу Гаценко Н.В., заступники директора Поляков В.С. та  Бедюх Л.В., практичний психолог Дядюшина Т.М., вчителі - Мартинюк І.А., Корвегіна В.А., завідувач бібліотекою Куцак О.С.

Гра пройшла захопливо і пізнавально. У підсумку всі команди продемонстрували добрі знання світу професій, побудови кар'єри та отримали грамоти з почесними званнями "SuperDrive",  "SuperCreative" та "SuperSmarts".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь